HEMMA I ITALIA IGEN!

BORTA BÄST OCH HEMMA OCKSÅ BÄST

panamahat.jpg

PANAMA HATTAR

Godmorgon kära bloggvänner!
Nu är jag tillbaka på plats i mitt vackra Moltrasio. Regn och rusk men det är inget jag kan göra åt. Lilla A konfirmeras ju på lördag och jag hade ju tänkt att ha mottagningen i trädgården men nu får det bli inomhus istället 🙁 .

Mina 2 dagar i Gbg var magiska om än mycket intensiva och lite stressiga. Jag hann med otroligt mycket och vad det gäller jobbet har jag fått fantastiska kontakter som jag hoppas att kunna utveckla till något riktigt givande och positivt!

loafer beige.jpg

VACKRA BRUNATE SKOR

Det första jag gjorde när jag landat var att köra till min kemtvätt här i Como för att lämna in sjömannens kostym ( han hade den på balen…say no more )  så den är ren tills på lördag då han skall vara A gudfar 🙁 . Nu skall A och Mr G gå till kyrkan sedan tar jag med den lilla till supermercaton för att storhandla. Imorgon får jag finbesök från Svedala så jag måste planera lite mat. Min ugn har ju pajat lagom till konfirmationen så den måste ju lagas också! jaja….ingen stress nu!

catering.jpg

GODASTE EFTERRÄTTEN

Bilderna är från eventet jag var med på i torsdags, verkligen trevligt måste jag säga! Eurovision var som vanligt en besvikelse. Jag hejade på Italien den här gången då jag tyckte han var riktigt bra. Sedan hade jag Estland som favorit 🙂 .

Den här veckan måste planeras in i minut och parti ( det sa alltid min lilla mor ) . Jag köpte en sådan fin agenda men det glömmer jag alltid av att använda! Hela sjömannens rum är bombarderat av mina och tjejernas vår och sommarkläder som jag tänkt hänga in i garderoberna, men det är ju iskallt fortfarande….grrr!

Nej nu måste jag fixa i ordning mig ( = duscha…hehe )! Ha en fin söndag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.