VARNING! LÄS INTE OM DU REDAN HAR EN SKITDAG!

CECI ÄR PÅ GNÄLLHUMÖR

hovås kallbadhus.jpg

HOVÅS KALLBADHUS

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag övervägde länge om jag skulle strunta i att skriva idag då jag kände att det kan bli negativt….och egentligen är jag den gladaste och mest positiva personen. Men när jag faller…då faller jag!

Att Fru G aldrig lär sig 🙁 . Det går inte att få in jobb ( 2 X halvdagar ) , familj, vänner, städ, tvätt, handling på 2 f…n dagar! Ingen fixar det!

Gårdagens event var superkul och givande. Så glad att jag fick vara med. Jag var klar 22.00 och tänkte att då åker jag och handlar på Ica Maxi som säkert stänger senare…icke! Det fick bli middag från Circle K bestående av chips, ostbågar och tutti frutti godis! Jaja…

jeans plus skor.jpg

Det har tillkommit ett antal nya uppgifter som sjömannen utdelat då han skall på bal  idag! Han bor själv sedan tre år tillbaka men när han känner vittringen av BIG MAMA då regredierar  han lika fort som min lön försvinner i en klädbutik 🙁 .

Jag önskar att jag hade haft mer tid här i Gbg därför jag verkligen älskar att vara här men det funkar ju inte just nu med tanke på hur min situation ser ut i Italien, mina små sötnosar behöver mig på plats ett bra tag till. Jag borde lära mig att inte boka in så mycket. Jobbet är ju prioritet eftersom det ger mig möjligheten att resa hit. Stor kram till mina norska vänner idag på 17 Maj 🙂 .

Nej nu skall jag ta på mig och sticka iväg! Hoppas att ni få en underbar fredag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.