24 TIMMAR ÄR FÖR LITE!

MOR, DOTTER, SYSTER, AGENT, FEXFIXARE, STYLIST……

gbg_A.jpg

GBG

Godmorgon kära bloggvänner!
Äntligen i min älskade hemstad! Nu väntas 2 dagar av fullspäckat program. Tyvärr har jag fått spänningshuvudvärk och jag tror det får bli några alvedon nu. Jag landade på utsatt tid men efter fem minuter på E6 mot Gbg var det stopp. En långtradare och personbil hade krockat…. 🙁 . Väl inne i stan var kl nästan 21,30 och jag hämtade upp professorn som var pratsugen, vi åkte till ICA och handlade och sen ner till Heden för att hämta hem sjömannen som spelat match. Sent kom vi hem till P och där fick jag mig vad nog de flesta tonårsmödrar går i genom, en smärre chock…..fy fasen…..jag har redan börjat städa och tvätta men jag kommer aldrig att hinna få i ordning här! 24 timmar om dygnet känns för lite i bland!

gbg2A.jpg

INLOPPET I GBG

Nu blir det att fixa någon timme till här hemma för att sedan åka ner och möta upp sjömannen, lunch, bolaget, flaggor, ballonger, hälsa på mamma och sedan vara på Hovås Kallbad hus kl 16.00! Jag önskar att jag haft en vecka här för att kunna njuta och göra allt med ro. Jag har ju nerverna på utsidan och stressar gärna upp mig i onödan! Ballerinan är sjuk så jag fick omorganisera dagen i Italien oxå! Nog gnäll…..nu skall jag klämma 2 alvedon och hoppa in i en dusch!

gbg2_A.jpg

VÄSTKUSTEN

Solen skiner och folk är glada. Det bästa med den här stan är människorna. Jag ÄLSKAR göteborgare…tror nog de hamnar på topplistan över världens trevligaste och gladaste människor. Jag är här för att tanka……GIVE IT TO ME!

Ha det gött!

Con affetto Ceci

 

Bilder:Pinterest

2 thoughts on “24 TIMMAR ÄR FÖR LITE!

  1. Hör av dig nästa gång du är nära Heden så bjuder jag på kaffe och lite pepptalk 🤗😘

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.