FJÄRILAR I MAGEN…SNART DRAR JAG!

TVÅ LÄNDER ETT HJÄRTA

outfit jeans.jpgGÅRDAGENS OUTFIT

Godmorgon kära bloggvänner!
Jaaaa, idag drar jag “hem” till mitt älskade Göteborg. Bara tre dagar men jag klagar inte. Tack Ryan Air som flyger direkt Milano – Gbg 2 dagar i veckan under  sommarhalvåret 🙂 . Jag vill också passa på att tacka min bästis G för att hon är den ENDA människan som vill ta kort på mig. Utan henne hade ni aldrig fått se bilder på Fru G här på bloggen. Igår kväll missade jag tyvärr en av våra underbara “bokklubbar” med svenskorna här i Como. Jag fick inte ihop det och eftersom lilla A  inte mår  bra när jag reser bort så jag fick prioritera att vara hemma med henne istället. Hoppas att tjejerna fick en superkväll utan mig……hehe!

BLÅ PUMPS.jpg

SOMMARFEST

Jag gick in i mitt arkiv nu på morgonen för att leta efter en bild och då upptäckte jag att om den vecka, den 22 maj fyller bloggen ett år! Helt otroligt. Jag har nog bara missat att publicera två ggr under hela året. Jag ser när jag går tillbaka att jag var mer ambitiös i början med kollage och fina bilder men jag känner att jag kommit in i ett bättre flow nu på sista tiden. Jag funderar på hur vi skall fira ett års dagen…

Jag ligger också och funderar på nätterna hur jag skall göra i sommar för att få någon typ av semester! Skall jag blogga varje dag men kortare inlägg, skall jag blogga varannan dag eller skall jag ta en paus! Vad tycker ni?

otfit jeans vägg.jpg

SOLKYSST

Jag hade egentligen inte tänkt ut gå ut nu på morgonen men när jag såg att kylskåpet gapade tomt så får det nog ändå bli en snabbis till supermercaton. Barnen måste ju ha mat…

Sjömannen har redan gjort klart för mig att han inte öppnat kylskåpet på 2 månader och att lägenheten ser ut som…..I dont’t want to know! Jag har faktiskt inte tid att sanera hans lägenhet de här dagarna 🙁 . Unge!

Nej nu måste jag fixa här hemma lite innan jag drar!

Con affetto Ceci

 

6 thoughts on “FJÄRILAR I MAGEN…SNART DRAR JAG!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.