DET FINNS BARA EN VÄG!

LOAFERS SOM ROCKAR

jaens plus loafer.jpg

 

LOAFER I GRÅBLÅ TON

Godmorgon kära bloggvänner!
Gårdagen var en riktig höjdare 🙂 . Att börja måndagsmorgon med ett riktigt tungt pass på gymet går upp mot allt. Energiboosten man får är obeskrivlig. Sedan åkte jag hem lagade mat och hade även några riktigt bra jobbsamtal! Jag skötte min mat exemplariskt också. Jaaa….det finns bara en väg och den heter DISCIPLIN!

loafer rock.jpg

ÄLSKAR DEN HÄR SKON

Mina vänninor här nere tjatar på mig och tycker att jag blivit så tråkig. Att jag aldrig vill gå ut och festa! Problemet är att de är ju bara är vid sjön medan jag far och flänger som en skottspole över hela Europa. En annan skillnad är att jag älskar att vara hemma och italienare över lag, vuxna som barn vill bara ut. Det kan bero på att det inte ens finns ett ord på italienska för mysa/ mysigt 🙁 . Varför kan man inte få vara som man vill!

hortensia loafer rock.jpg

JEANSKJOL MED PÄRLOR

Idag blir det full rulle! Fixa naglar, utvecklingsamtal för lilla A, hämta barn, laga lunch, åka till Volvo i Milano , bli hämtad i Milano av Mr G som sedan kör mig till fabriken där jag skall välja skor att ta med till Gbg i morgon, hem och laga middag! Packa!

Det kommer att vara finare väder i Gbg än i Como till veckan så det känns ju lite märkligt att ta med vårkläder till Sverige när jag fortfarande går klädd i cashmere i Italien!

Skulle vara kul med lite respons från er läsare….Här kommer min fråga: Vilken är din favoritsko? Min är cowboy booten….tur att det kommer sådana till hösten från Brunate….jippi!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “DET FINNS BARA EN VÄG!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.