MORSDAG MED BERG OCH DALBANA!

SNART DRAR JAG 🙂 

tårta mamma.jpg

TÅRTA MED STIL

Godmorgon kära bloggvänner!
Hoppas att ni haft en bra helg. Min har varit helt ok! I lördags njöt jag av att ballerinan hade en ” jag vill ha mamma” dag. Det inträffar typ en gång om året. Vi hade pj:s på oss hela dagen och låg i sängen och kollade på film, åt kladdkaka och njöt av lugnet 🙂 . Lilla A hade en kompis här i helgen och Mr G jobbade eller sov…..allt som vanligt med andra ord!

rosor slingback.jpg

MORSDAG SLINGBACK

Igår var en sådan där knasig dag när jag dippade! Jag kände mig låg och då brukar jag alltid kolla på massa bra klipp på youtube om att ta kontroll över sina tankar! Mina youtube favoriter är: Tony Robbins. Robin Sharma och Simon Sinek. Jag älskar att de är så raka och krassa….allt hänger på oss själva. Jag mår mycket bättre idag…jeee! Jag började även lyssna på Maria Borelius senaste bok; BLISS….den kommer bli en hit känner jag 🙂 .

tårta bubbel.jpg

TÅRTA OCH BUBBEL

Nu drar jag ju snart till Gbg…längtar så mycket! Jag skall fixa inför studenten och även vara med på ett event. Det blir familj och vänner till 100 %. Intensiva dagar…som vanligt. Eftersom det är svårt för mig att vara borta hemifrån längre perioder blir det alltid väldigt intensivt när jag åker till Sverige. Snart är det sommarlov och vi  ( jag o flickorna ) kommer att vara på västkusten i över 2 månader. Som varje år lovar jag mig själv att ta det lugnt och inte stressa….vi får se hur det går! Kanske jag skulle ta och hänga på mina tjejkompisar på gympa / Yoga nere på bryggan i Fiskebäckskil om mornarna…mina gurus har alla en röd tråd….” Mens sana in corpore sano”…ni fattar va!

Idag blir det PT kl 09.00 så taggad och tacksam för detta! Sedan VILL jag jobba ett par timmar! Ha en fin start på nya veckan!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “MORSDAG MED BERG OCH DALBANA!

  1. Godmiddag från Falun!
    Måste bara få svar på frågan om du har två morsdagar och får tårta två gånger. 😋

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.