SÅ HÄR VILL JAG KLÄ MIG I SOMMAR!

LESS IS MORE

summerfashion 2_A.jpg

OUTFIT NR 1

Godmorgon kära bloggvänner!
Lördag morgon igen! Flickorna sover, Mr G är på jobbet sedan 2 timmar tillbaka och jag har precis tittat färdigt på alla säsonger av HOMELAND som finns på Netflix. Det var skönt att bli av med det. Nu kan barnen få mat och rena kläder igen…hehe!

Dagens inlägg blir lite inspiration inför sommaren. 3 riktigt snygga outfits som är super enkla att matcha ihop. Jag vill verkligen klä mig så här men jag gör det inte 🙁 .

summerfashion 3_AA.jpg

OUTFIT 2

Jag älskar den här sobra, svala, feminina stilen. Det blir liksom aldrig fel. Problemet är att i praktiken kan jag inte klä mig så. Jag köper mer extrema plagg. Mycket färg och mönster. Mer maskulin touch. Den här veckan har jag hängt i snickarbyxor eller trasiga jeans varje dag. Det är svårt att klä sig i en stil som inte matchar ens personlighet. De två andra ” tjejerna” som var med i Portugal, en brasilianska och en italienska är ju så feminina och svala att jag nästan får ångest. Jag kände mig som “finn ett fel”. But this is who I am……praktisk och bekväm…uff!

summer fashion_AA.jpg

OUTFIT NR 3

Nu skall jag snart ta mig en promenad upp till apoteket och jag hoppas att jag kan få köpa antibiotika utan recept. Jag har nämligen fått urinvägsinfektion som grädde på moset 🙁 . Jag har provat alla alternativa metoder men inget hjälper. Dagen blir annars väldigt lugn. Mr G kommer nog inte förrän runt 18.00 och lilla A skall ha en kompis här fram tills imorgon. Ballerinan var på sitt sämsta humör igår så vi får se på vilken fot hon stiger upp på idag! Jag har planerat köttfärslimpa till lunch och tonfiskpasta ikväll. Jag gillar att ha koll på vad vi skall äta….Mat är livet!

Ha en bra lördag!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Pinterest

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.