IBLAND BEHÖVER MAN BARA BESTÄMMA SIG!

HERE WE GO AGAIN

frulle lissabon.jpg

FRUKOSTDUKNING

Godmorgon kära bloggvänner!
Fredag äntligen! Jag tycker att det skall bli så skönt med helg nu. Vi har egentligen inget inplanerat, det är bara lilla A som skall ha en andlig sammankomst på söndag inför konfirmationen den 25 maj.

Som sagt nu kör jag igen….jag har laddat ner VIKTKLUBB.SE för tredje gången i mitt liv! Det är faktisk det enda som funkar för mig om jag vill gå ner i vikt. Deras app är grym, så lätt att använda och den ger mig vägledning. Jag äter väldigt nyttigt men för stora portioner. Ett annat misstag jag gör är att mina mellanmål är mer kaloririka än mina huvudmål…. 🙁 .

bling bling.jpg

BLING BLING

Det hör ju till saken att jag styrketränar två dagar i veckan så jag måste hålla koll på att jag får i mig tillräckligt med protein. Även detta räknar appen ut såklart! Om någon som tragglar med vikten och inte kommer vidare kan jag verkligen rekommendera Viktklubb. se.

Ikväll har tjejerna beställt “Fish tacos”. Det har jag aldrig gjort men jag improviserar, tänkte köra scampi, lime, avokad, mango, chili, koriander etc…vad tror ni?

mer frulle lissabon.jpg

FRUKOST I LISSABON

Jag skall hämta lilla A och hennes kompis kl 11 redan då dessa två tjejer inte ville medverka under dagens friluftsdag, jag förstår dem, jag var likadan. Vi kommer att åka tillbaka till köpcentret vi var på härom dagen då ballerinan köpte en kjol som var felsydd….grr. Jaja det blir en lunch där och lite mer shopping. Sedan måste jag vara tillbak i Como innan 15 då jag skall till ballerinans gymnasium där jag är klassmamma ( såklart) och köpa teaterbiljetter till hela klassen. 16.30 dans för lilla A och sedan hämta tjejerna på div skolor! Jaha det var min fredag!

Mr G ser jag inte mycket dessa dagar då den nya SS kollektionen skall förberedas och Brunates externa designers är på fabriken denna veckan! I helgen skall vi bara mysa….no alkohol, just love!

Ha en underbar fredag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.