JAG BÖRJAR SE LJUSET IGEN!

VILKEN PÄRS 🙁 

lissabon pose.jpg

LISSABON POSE

Godmorgon kära bloggvänner!
Äntligen börjar jag känna mig lite bättre! Vilken jefla pärs….det blir inte en droppe bubbel för mig fram till Annas konfirmation. Denna månad är fullspäckad med fester! Igår eftermiddag drog jag och tjejerna till ett stort “mall” utanför Milano. Det blev en del shopping av finkläder för de olika eventen. På tal om event ser ni inbjudan till torsdagens tjejkväl här nedanl! Kanske någon som är intresserad att komma 🙂 .

tjejkväll.jpg

TJEJKVÄLL

Denna morgon var en prototyp av hur det kan se ut att ha två tonårsflickor och en trött och sur man som sällskap! Jag har hoppat upp och ner som en yoyo och servat alla människor som har bett om min hjälp typ var femte minut! Jag känner mig helt uttömd fast klockan bara är 07.30. Jag skall till gymet idag och vi får ta ett väldigt lugnt pass känner jag, lite mjukstart helt enkelt. Det skall ändå bli super skönt att komma dit!

lissabon bouganville.jpg

 

PIC FRÅN LISSABON

Idag blir det trots allt en soft dag! Ni tror mig inte när jag säger att jag redan är på säsong 5 av HOMELAND….alltså har ni inte sett den serien så MÅSTE ni det! Helt grym! Jag har ju haft ett legitimt skäl att ligga på soffan och glo på Netflix denna veckan…hehe!

Nej mina kära nu måste jag hoppa in i duschen. Skall vara på gymet kl 09.00 idag men det passar mig utmärkt då jag behöver fixa här hemma lite också innan barnen kommer hem! Vet ni hur bra ni har det att barnen får ett varmt mål mat i skolan och inte kommer hem till lunch! Tur att maten är god här nere i La Bella Italia. Jag älskar Sverige men maten……say no more Italia tutta la vita!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.