DET BLIR EVENT I GÖTET NÄSTA VECKA!

HOME TOWN LOVE

nät taxklack.jpgSOMMARFÅRGER

Godmorgon kära bloggvänner!
Fru G är fortfarande NOT OK 🙁 . Professorn säger att jag fått gastrit och kollit tack vare all champagne jag druckit i Lissabon. Han har säkert rätt som vanligt! Det blir inget gym idag heller då jag känner mig svag och illamående.

Nästa vecka blir det tre dagar i mitt älskade Göteborg! Jag har ju hela familjen där plus sjömannen. Syrran bor i Sthlm.

balkong blommor.jpg

KÖKSBALKONGEN

På torsdag  kommer jag att medverka på ett event, en sk “tjejkväll” på HOVÅS KALLBADHUS , där kommer jag att visa lite skor från senaste SS kollektionen och även berätta lite om företaget! Jag ser verkligen fram emot denna kväll. Jag blev tillfrågad då Paolo skall ha sin studentmottagning där och vi satt och chit chattade om skor , Italien etc…..jag hoppas att knyta lite intressanta kontakter under kvällen!

Snart är det dags att börja organisera sig inför säljperioden i augusti. Jag kommer antagligen att ställa ut i Sthlm. Om någon av er som läser har förslag på sko/ kläd/ lifestyle butik ( från Malmö till Abisko 🙂 )  som jag kan bjuda in till mässan skulle jag bli jätteglad. Vår produkt är en medel/hög prisklass med top kvalitet.

högklackat nät.jpg

HIGH HEELS LOVE

Nu på morgonen blir det att åka och storhandla, jag har verkligen ingen lust men kylskåpet gapar tomt och jag måste köpa nya havregryn. Min nya craving, havregrynsgröt! Jag skall också ta bort nagellack på vänstehand då högerhadens lack ramlat av…..ett världsligt problem som ni förstår!

Ha en underbar onsdag!

Con affetto Ceci

 

 

6 thoughts on “DET BLIR EVENT I GÖTET NÄSTA VECKA!

  1. Hej Kristina! Japp den skulle vara perfekt men jag har hört att den stänger! Vet du något om det?
   Kram C

   1. Ingen aning om de ska stänga. Jag är ju inte rätt person att ge såna här tips egentligen, jag shoppar typ… aldrig 😁.
    Men, inte förvånad om de stänger butiken. Svårt för handeln, som du säger, med all nätshopping.

    Kul att följa dig! Kram

 1. Tänker på Butiker i Sickla köpkvarter, Nacka, finns några fristående där som Best of Brands (omöppnad efter tidigare ägarens kk) Katarina och vänner, Aubergine, och en ny som heter Alternativet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.