INTE PÅ FÖTTER ÄNNU!

VAD ÄR FEL?

lissabon byggnader.jpg

LISSABON

Godmorgon kära bloggvänner!
Det är något som inte stämmer. Jag var ju så dålig natten mellan lördag och söndag och tog föregivet att champagnen var boven i dramat, vilken den säker var MEN jag är fortfarande inte 100 och så länge brukar väl inte baksmälla hålla i sig. Jag har ingen matlust, vill bara ha te och vitt bröd. Jag som älskar kaffe klara inte ens av lukten. Kramper och värk i magen…..ingen aning vad detta kan vara!

panorama lissabon.jpg

UTSIKT

Jag avbokade min PT idag då jag känner mig så svag. Tänkte ligga kvar här i sängen en stund till. Tisdag idag så jag kommer ha huset fullt av “girls” från lunch och framåt!

Hur som helst, Lissabon var en fantastisk stad. Skulle gärna åka tillbaka. Vi hade ju kanonväder i tre dagar medan här i Como fryser man ihjäl 🙁 .

portugal flagga.jpg

FLAGGAN I TOPP

Den här veckan är ganska lugn tack och lov. Inga större projekt, det skulle väl vara att städa och plocka in massa kläder i garderoberna. Idag tar jag en dag off! Jag tänkte på det i morse när jag vaknade att det är lyxigt att vara sin egen. Mår man skit kan man bara ligga kvar i sängen. Inga stämpelklockor som tickar eller bussar som skall passas. Nej nu skall jag blunda och försöka sova lite till!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

4 thoughts on “INTE PÅ FÖTTER ÄNNU!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.