HÄLSNINGAR FRÅN PORTUGAL!

Godmorgon kära bloggvänner!

Jag är i Lissabon…yeah! Vi är ett litet gäng på 6 pers där männen varit vänner sedan barnsben och även varit “best men” på varandras bröllop! En av “grabbarna ” fyller 50 idag så vi överraskade honom med denna resa!

Än så länge har den här staden levererat! Otroligt vacker med sina färgade byggnader i olika stilar! Vi har högsommar värme här nere vilket är ett plus! Det enda negativa men det kanske är positivt är att allt tar en sådan tid! För en person som jag utan tålamod kan detta bli en aningen frustrerande! Allt går i slomo på något vis! Jag har väntat 30 min på att få mitt kaffe här vid frukosten…..skallebanken går i crescendo…I NEED COFFEE!

Idag kommer vi nog att köra en dag på stan med museum, lunch och vackra platser! Shopping kanske det också blir…vem vet! Ha en underbar lördag😊

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.