DET ROLIGASTE JAG VET!

PROVRUMMET MIN VÄN

insta penny lu_1.jpg

MIN NYA FAVVOFÄRG

Godmorgon kära bloggvänner!
Snart skall jag ut och resa och jag håller på att packa klart min väska! Jag lägger ut ett litet inlägg från mobilen senare om vart jag är på väg. Vill inte avslöja något ännu då översakningen är till en vän som fyller “halvt sekel”. Eftersom bloggen delas på fb och man kan lätt använda google translate återkommer jag senare! För er som följer ceciliaskor på insta kan ju hänga med där!

bouganville.jpg

JAG HAR KÖPT EN BOUGANVILLE

Jag bra älskar denna korallfärg som jag denna vår fått dille på! Jag har den på kläder, dynor, blommor, lyktor….you name it! Är den inte vacker! Bilderna på mig är från provrummet i min älsklings butik! Min resväska består av 80 % nya inköp. Så gör jag, matchar en garderob med ca 10-15 nya plagg varje säsong. Lite till vardags och mycket till fest. Jag är en vacker och genomklok och lagom tjock kvinna i mina bästa år….och jag försöker klä mig därefter. Allt har sin tid. Jag älskar kvinnliga former. Jag såg lite på dokumentären om Beyonce, Homecoming, igår. Hon är ju det vackraste som finns denna starka kvinna!

omklädningsrummet.jpg

PROVRUM OCH KVINNLIGA FORMER

Nej nu måste jag hoppa in i en dusch och göra mig klar inför avgång mot lite varmare breddgrader! Hoppas ni får en underbar fredag!

Com carinho Ceci

2 thoughts on “DET ROLIGASTE JAG VET!

  1. Så vackra döttrar jag har och även söner. Konstigt med en sådan ful pappa men mamma var ju och är vacker. I yngre dagar kunde hon ha varit enäggstvilling med Isabella Rossellini, själv liknades jag ibland med Max von Sydow.
    Kombinationen blev dock bra, mammas utseende och pappas intelligens. Tur att det inte blev tvärtom …he..he…Skojar bara. Mamma var mycket klok och förnuftig, hon stod med båda benen på jorden, inga impulsiva oöverlagda handlingar där inte. Hon stod för rättvisa och månade om de svaga i samhället. Vilken arbetsmoral hon hade. Jag älskar henne så mycket, hon är så tålig och tålmodig. Livet ändrades för oss båda, vi hade ju kunnat ha det så bra om vi förblivit friska men livsplanen blev en annan och jag är i en bättre situation vilket jag dagligen tackar Gud för.
    Ha det bra nu och njut av dagarna i solen.

    1. Älskade pappa så fint skrivet! Hoppas sjömannen kommer över och äter dig ur huset i helgen❤️❤️ Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.