JAG SKULLE ÅKT TILL MALLIS IDAG!

LIFE IN A BOX

palma_1.jpg

PALMA

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag skulle ha åkt till Mallis idag……
I somras gick jag med i ett kvinnligt nätverk som heter 4GOOD där nätverkande och egen företagsamhet är några av hörnstenarna! Jag tänkte att det kunde vara bra för min business, i oktober bokade och betalade jag en resa till Mallorca med 4Good. En feelgood resa med yoga, föreläsningar och nätverkande. Jag har sett fram emot denna resa så mycket men för en månad sedan kom det upp ett ” familjeevent” denna helg som jag inte kunde tacka nej till! Skriver mer om detta imorgon!

carro mallis.jpg

SYRRAN 

Hur som helst så gick det inte att få pengarna tillbaka men jag kunde ju låta någon annan åka i mitt ställe….vem bättre än min älskade syster 🙂 . Hon backade ju inte att få 4 dagar på Mallis med allt betalt, det är hon värd. Jag sa att hon kunde betala tillbaka genom att coacha mig….hehe, hon är ju utbildad stresspedagog också, kan inte bli bättre.  Som ni ser på bilden har hon redan acklimatiserat sig i Palma! Hoppas att hon får några underbara dagar 🙂 . Tyck inte synd om mig…jag kommer också att ha en helg att minnas!

mallis_1.jpg

MEDELHAVET

Idag blir det att skicka jobbmail, PT, shopping, matlagning och taxi! Mr G kommer hem i natt. Jag skall även packa en väska då jag också reser iväg imorgon till hemlig ort!

Ha en riktigt härlig torsdag!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Pinterest

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.