YTTERLIGAR ETT FÖRSÖK FÖR ATT SE PIGG UT!

NYA FRANSAR

garageplats.jpg

VÅRSKOR

Godmorgon kära bloggvänner!
I morse vaknade jag alldeles för tidigt! Huvudet snurrar och kroppen värker ( vilket är bra….tack PT M). Det känns som vi alla här hemma spelar på sista versen. Det långa påsklovet gjorde att vi alla gick in någon slags presommarlov feeling! Som jag säger till ungarna det är bra att bita ihop! Se på morsan…hehe…NOT!

ögonfransar.jpg

NYA FRANSAR PÅ G

Ni måste tycka att Fru G är jefligt fåfäng. Ja och nej….jag skulle nog vilja kalla det lathet. Skönt när någon annan gör jobbet helt enkelt! Idag skall jag få nya fransar och färga brynen…äntligen! Det var det bästa jag gjort! Man ser pigg och fräsch ut redan när man hoppar upp på morgonen. Min frisyr är jag inte alls nöjd med! Jag ser ut som en liten tant, det är bara papiljotterna som fattas! Vi kompenserar detta nu med fransar och bryn! Jag hade ju även ett mål att gå ner 5 kg tills 1 maj men enligt mig har jag inte ens gått ner 5 gram! Att det skall vara så förbaskat svårt! Ju mer jag tänker på det desto hungrigare blir jag! Igenkänningsfaktor på den?

carolas trappa.jpg

FESTSKOR

Imorgon är det ju helgdag igen! Mr G drar utomlands och vi chillar nog bara! Kanske jag får in en promenix till Cernobbio! Jag försöker att promenera de dagar jag inte går till gymet, det är så skönt! Att vara hemma i lägenheten är ett rent fördärv för mig. Antingen tömmer jag kylskåpet eller så pöser jag ut på soffan framför Netflix! Nej Ceci ut och rör på dig!

Nu skall jag hoppa in i en dusch då jag skall vara hos “franstjejen” tidigt eftersom jag skall hämta barn på skolan och sedan blir det lunch här hemma med A kompis! Eftermiddagen består av taxiverksamhet 2.0!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “YTTERLIGAR ETT FÖRSÖK FÖR ATT SE PIGG UT!

  1. Eller som Sten Åke Cederhök sa i någon revy: e lita käring.
    Nej min älskling du ser inte en dag äldre ut 30 och du är fin i din frisyr. Att hålla på med att jämt vara missnöjd med sin figur och sitt utseende kallas dysmorfofobi. Lägg ner det. Tänk på Munken.

    Jag har i år, medvetet och planerat, gått ner från 82 till 77 kg och skall ner till 72 eftersom jag mår sååå mycket bättre då. Men det krävs både karaktär och disciplin i sådana här sammanhang som både du och jag har för lite utav, vi är ju så lika, men det går uppenbarligen. Du har ju dock hårda, fasta och fina muskler under huden. Tänk också på att om du går ner exempelvis 7 kg så dyker rynkorna upp i ansiktet och inte ens Rebecca kan fixa det. Gå ner 3 kg, det räcker. Det är synd att du inte har någon riktig jogging track i närheten. Du vet att du bränner mycket mer på att springa jämfört med gymmet. Där blir du stark och fast och fin men bränner inte så mycket./Kram Pappa.

    1. Pappa tack för kommentaren! Jag älskar ju mitt gym och mina tunga vikter! Kram C❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.