VAD HÄNDER I VECKAN?

CECI PÅ “POWER WALK”

MOLTRASIOS FÄRJELÄGER

Godmorgon kära bloggvänner!

Gick ut tidigt i morse för att jag trodde jag hade ett utvecklingssamtal kl 08.00 men det trodde uppenbarligen inte A lärare som hade lektion😱 Jag sitter i bilen utanför gymet nu då jag inte har lektion förrän om en timme!

Det blir ju en kort vecka igen eftersom det är helgdag på onsdag! Egentligen behöver jag den här veckan för att strukturera upp mitt liv….oj det lät seriöst! Nej då, jag känner att jag lagt min energi på fel saker på sista tiden, tappat riktningen lite! Då tror jag det är viktigt att sätta sig ner i lugn och ro och bena ut mål och vägar dit!

Det är forfarande iskallt här nere vilket gör att man går och spänner sig hela tiden då vinterjackan inte är välkommen i min garderob nu på ett tag!

Jaja, jag får väl gå in och ställa mig på rullbandet även om det tar emot! Sen blir det handling, div körningar och matlagning!

Ha en bra start på nya veckan!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.