ATT DRA SIG UPP UR SOFFAN!

I’M ON IT 100%

villa deste.jpg

VILLA D’ESTE CERNOBBIO

Godmorgon kära bloggvänner!
Söndag och alla sover i godan ro! Jag har ätit havregrynsgröt och kollat på HOMELAND! Igår eftermiddag tvingade jag mig upp ur soffan för att ta en promenad från Moltrasio ner till Cernobbio. Saken är den att Netflix äter upp mig:-) . Disciplin är ” the Magic word”. Lösningen på allt och nyckeln till framgång! Anledningen att jag har tid att kolla på mina serier är att jag är super disciplinerad från 06.00 på morgonen vilket gör att när eftermiddagen kommer och jag inte behöver leka taxichaufför så kan jag kolla några avsnitt!

ceci promenerar.jpg

SUGER PÅ ATT TA SELFIES

Idag blir det mest chill. Tjejerna behöver studera och de har beställt sushi till lunch så mamma Ceci behöver inte ens tänka på matlagning! Solen skiner fast vinden är iskall. Jag kommer att ta mig en promenad idag igen då jag inte går ner ett gram hur mycket jag än försöker ( uppenbarligen inte tillräckligt )! Vad är problemet? Jag vet, för mycket mat och bubbel ( och Netflix )! Här skulle Fru G behöva applicera lite mer självdisciplin….hehe!

como.jpg

COMO I SIKTE

Nej nu måste jag sluta om jag skall hinna med ett avsnitt till på Netflix innan ungarna vaknar och vill ha brunch! Jag är nog den mest curlande förälder man kan hitta! Säkert inte konstruktivt men jag är som jag är!

Ha en bra söndag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “ATT DRA SIG UPP UR SOFFAN!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.