NU HAR DET HÄNT IGEN!

NTEFLIX PÅ GOTT OCH ONT

Godmorgon kära bloggvänner! Här ligger jag på en brits på skönhetssalongen och skall fixa fötterna😊!

Har redan varit på gymet då PT M bara hade tid kl 08.00! Sedan vill jag även stoltsera med att jag även fick in en handling av dagens lunch och middag!

Som sagt, nu har det hänt igen….😡😡 Jag hade lovat mig själv att inte börja titta på en ny Netflixserie eftersom jag både blir fet och apatisk av att ligga på soffan och glo på datorn timme efter timme! Igår eftermiddag kunde jag inte hålla mig längre och började kolla på HOMELAND……shit, nu är jag fast! Hur bra är inte den här serien! Någon som sett den! Jaha då blir det ingen lunch och middag i “casa” G på några veckor nu då😫.

Ha en underbar fredag!

Con affetto Ceci

5 thoughts on “NU HAR DET HÄNT IGEN!

  1. Lätt att fastna i serier.Läst ett par bloggar och scrollat några instagram och ser och hör någon som får mig att tänka på – hur får du ihop göteborgska med italienska?Kolla och lyssna på han som bor i Bergamo och pratar om fotboll.
    Härligt med fina fötter till sommarskor.Ha en bra helg.

  2. Jag tittade på hans insta där det ibland är små filmsnuttar.Kolla den senaste bilden 😜

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.