KUL ATT MAN ÄR SÅ PROFESSIONELL….NOT!

VAD HÄNDE MED OSSO BUCON

osso buco.jpg

OSSO BUCO IN THE MAKING

Godmorgon kära bloggvänner!
Vaken sedan 04.30…..grrr! Jag har legat och funderat över min jobbsituation.  Alltså detta året har varit väldigt speciellt! En berg och dalbana helt enkelt. Jag tror jag måste sätta mig i lugn och ro och utvärdera vad som varit positivt/negativt! Vad får mig att må bra och det viktigaste hur får jag nya kunder! Jag tycker det är tufft att alltid vara ensam och inte kunna bolla med någon!

Igår gjorde jag osso buco med risotto till familjen! Jag tänkte, det här blir ju ett grymt inlägg med recept på bloggen 🙂 . Vad hände? Jag tog ett kort, se ovan…helt plötsligt hade alla ätit upp och jag hade helt glömt av att fota slutresultatet. Jag är världens sämsta bloggare! Jag slukas upp av familjen så jag helt glömmer av bloggandet! P.S. Vill ni ha receptet på osso buco?

Jag har en liten minikris just nu. Jag tycker inte jag har något intressant att skriva om. Barnen är hemma från skolan och mitt liv går just nu ut på att tillfredsställa deras behov 🙁 . Snälla ni, kan ni komma med lite input till nya härliga inlägg…,please!

Idag blir det PT klockan 10.00 sedan Ikea med barn och svärmor för att därefter åka till ett stort köpcenter då ungarna ( enligt dem själva ) behöver nya kläder!

Ha en toppendag!

Con affetto Ceci

 

7 thoughts on “KUL ATT MAN ÄR SÅ PROFESSIONELL….NOT!

 1. Skriv gärna och berättade lite om Como, den är sådan mysig stad. Har varit där ofta men känner inte till allt. Ha en bra dag på IKEA.

 2. Låt inte bloggen bli ett tvång. Take a break till dess inspirationen återkommer för det gör den. Ägna dig åt väsentligheter just nu och läs om Munken vilket är en god idé. Det är för mycket negativ energi i dig just nu precis som Munken hade i början på sin “resa”. Ladda ur med lite lagom yoga, andningsövningar, gymmet samt grounding vilket innebär att du går ut barfota i gräset i din trädgård även om det regnar, då laddar du ur elektriciteten från kroppen (googla på grounding).
  Tag vackra bilder på skor och lägg på instagram. Jag vill dig väl och alla andra också, att vilja andra väl av hjärtat mår man bra av. Idag går jag till lunchmässa i domkyrkan, det mår jag bra av.
  Kram Pappa

  1. Pappa alltid kloka ord! Att ta ett break från bloggen är att kasta ett års slit i sjön! Jag måste hitta en annan lösning! Kram❤️❤️

 3. Hej C! Tycker om dina vardagliga reflektioner i bloggen. Att läsa om hur det går att besöka Ikea med svärmor, handla mat, barnen, dvs din vardag med dina reflektioner är det som jag skulle vilja att du skrev mer om. Livet går upp och ner och jag tror alla kan relatera till vardagens guldkorn och frustrationer, tillkortakommanden samt känslor av balans.
  Vill skicka dig en Stor kram och försök att prioritera dina egna tankar, val och tillvaro före andras.
  Lättare sagt än gjort men jag tror att du är en bit på väg.Sköt om dig!
  Kram
  Therese

 4. Håller med Therese.
  Vardagslivet är ju alltid mer intressant hos andra och kul att läsa om.Känn inte press men sluta inte.Förstår att du kanske vill att en blogg ska gynna jobbet också,men du har ju ett fint instagram.
  Du kanske tror att recept,barn,familj etc.inte är nåt att skriva om men vi som läser gillar det.Blanda med lite resor,jobb och fritid samt skofabriken.👡

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.