NU BLIR JAG SNART RIKTIGT IRRITERAD!

NOVEMBER RAIN

en ros

MIN UNDERBARA ROS

Godmorgon kära bloggvänner!
Tillbaka till verkligheten och vardagen. Mr G och lilla A skall åka till fabriken och farmor. A har tjatat hål i huvudet på sin pappa hela helgen om ett par rullskridskor och idag skall de göra slag i saken. Jag måste få iväg några viktiga mail nu på morgonen och sen blir det att åka och hämta ballerinan som kommer tillbaka från Ryssland 🙂 .

RÖDA SKOR TRAPP

WALKING ON SUNSHINE

Alltså jag blir galen! Idag ösregnar det och himlen är novembergrå. Var är värmen och var är våren? Jag har inte ens tagit fram mina vårkläder ännu…. Barnen är lediga hela denna veckan då det är Italiens nationaldag på torsdag och här ligger lovet skärtorsdag- till onsdagen veckan där på. Lilla A skall åka ner till en kompis som har hus på Rivieran på torsdag så då har jag bara stora och mellan bocken Bruse “in the house”!

rosenbuske

ROSEN SVÄMMAR ÖVER

Den här rosen är med sedan tidernas begynnelse. Den är iallafall över 50 år gammal. Jag har aldrig känt en ros som doftar så starkt och ljuvligt som min egen…citrus på något vis! Mr G band upp och klippte ner rosen igår då den svämmat över hela terassen, så nu kan vi öppna markisen över bordet igen , fast det ser inte ljust ut för lunch i det fria på några dagar!

Nej mina vänner, nu måste jag jobba om jag skall komma iväg i tid!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “NU BLIR JAG SNART RIKTIGT IRRITERAD!

  1. Sedan när började Munken att klaga över vädret? Här i Sverige har det varit fint i en månad men kallt förutom de senaste dagarna. Inte en droppe regn. Hur bra är det då?/Kram Pappa

    1. Hallå där! Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder😱😱 Kram på dig❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.