KAN JAG FÅ SOVA UT TACK!

ANNANDAGPÅSK

äggjakt.jpg

PÅ JAKT EFTER ÄGG

Godförmiddag kära bloggvänner!
Hade egentligen inte tänkt att publicera något idag varken här eller på insta men jag får dåligt samvete….Jag ville ju sova ut så länge så jag kunde men icke sa Nicke. Mr G vaknade ju rätt tidigt och var uttråkad. Normalt sätt går ju han till jobbet klockan 07.00 även lördag! Han tyckte det kunde vara en käck ide’ att väcka CECI såklart.

Ungarna vaknade efter en stund och i ett svagt ögonblick under gårdagen hade jag lovat en pannkaksfrukost så det var bara att ställa sig att börja steka 🙁 .

korg med ägg.jpg

GÅRDAGENS SKÖRD

Nu har Mr G gått ut för att tvätta bilen. Den mannen har myror i brallan. Jag har en konstig och tom känsla i kroppen, då ballerinan inte är hemma! Jag saknar henne så mycket att det svider i magen! Hur kan det vara så? Vi bråkar varje dag när hon är hemma, hon tar ut all sin frustration över mig. Hon är arg och sur och ändå saknar jag det här lilla biet som jag aldrig saknat någon annan! Har ni någon förklaring?

far och son.jpg

SÅDAN FAR SÅDAN SON

Här har ni männen i mitt liv! Likadana kläder, likadan färg på skorna…..alltså mina två Italiani Belli 🙂 . Sjömannen är ute varje kväll så vi ser inte så mycket av honom. Idag skall han till baren här i byn och käka pizza med en kompis och ikväll skall han ut med en annan polare! Jag måste ge honom eloge för att efter tre år som han bott i Sverige har han hela tiden haft kontakt och underhållit vänskaperna här nere ii Italien! Jag vet själv att det inte är en lätt match!

Nej nu skall jag nog ta mig en promenad i Moltrasio för att vakna till liv en gång för alla!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “KAN JAG FÅ SOVA UT TACK!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.