DET BLIR EN LÅNG FREDAG IDAG!

EN HELT VANLIG DAG

vinage jazz.jpg

BOOTIES FRÅN BRUNATE

Godmorgon kära bloggvänner!
Ni som bor i Sverige har väl börjat att komma in något slags semestermood. Vi här i Italien har en helt vanlig arbetsdag idag vilket kan kännas lite paradoxalt då italienarnas påsk är mer religös.

Mr G har redan gått till jobbet! Ballerinan har kommit fram ordentligt till Ryssland och stor och liten ligger och sover på övervåningen.

camelia.jpg

CAMELIAN I BLOM 

Min bror M kallade alltid mig för Kameliadamen när vi var små…..hmm!!! Bara en liten parantes 🙂 . Det är med blandade känslor jag möter denna helg. Underbart att ha sjömannen i hamn. Jag har inte skrattat så mycket som jag gjort de senaste 24 timmarna sedan jag minns inte när…men jag blir vemodig när jag tänker på min familj som är samlad på Skaftö för att fira påsken tillsammans.

Om en liten stund så drar jag till gymet! Alltid ett bra sätt att hämta energi på. Sedan blir detta att införskaffa fler pelargoner till min trädgård och så blir det lite handling till helgen. Idag blir det faktiskt inget kött då italienarna knappt  äter under  hela dagen! Jag tror att jag grillar lax eller bara gör en enkel pasta..vi får se.

terass vid comosjön.jpg

ÄLSKAR DEN HÄR VÄGGEN

Jag har tagit mig en liten promenad i Moltrasio de senaste dagarna. Det är också ett fantastiskt sätt att hämta energi på. Jag har min lilla runda som jag alltid går. Jag kikar in bakom häckar och grindar för att spana på de fantastiska villorna som gömmer sig där bakom! Jag drömmer mig bort en stund 🙂 .

Nej nu skall jag förbereda mig lite inför dagen som är som vilken annan fredag under året som helst  ( förutom att vi inte äter kött då….).

Glad Påsk på er fina läsare!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “DET BLIR EN LÅNG FREDAG IDAG!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.