IBLAND BLIR DET INTE RIKTIGT SOM MAN TÄNKT SIG!

STUKAD FOT OCH TERRACOTTA

GILLAR DUKNINGEN

Godmorgon kära bloggvänner!

Idag blir det ett litet inlägg från mobilen. Sitter just nu hos frisören och tro mig jag föredrar tandläkaren! Jag har ju inget tålamod så jag blir så fruktansvärt rastlös….tur att det finns skvallertidningar 😜

BOUGANVILLE….VILL HA

Igår blev det en tur till akuten med Ballerinan 😔. Hon åker ju till Ryssland imorgon och i förgår vrickade hon foten. Hon hoppar nu på kryckor och tårarna sprutar! Jaja, ibland blir det inte som man tänkt sig! Jag lider med henne!

NÅGRA AV MINA INKÖP 🙂 

Igår var jag ju i en helt fantastisk butik här i Como som säljer inredning, trädgårdsprylarna och växter! Jag kör terracotta i år! Blev en del nya inslag! Nej mina vänner lite kort och torrt inlägg men jag har varit vaken sedan kl 03.00 med mina tankar så jag känner mig rätt mör!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

3 thoughts on “IBLAND BLIR DET INTE RIKTIGT SOM MAN TÄNKT SIG!

  1. Man skuddar stoftet av fötterna och knallar vidare och så är det bra med det. Du menar väl att S:s tår spretar och inte sprutar i så fall vore det en medicinsk sensation…he…he.
    Du är störst, bäst och vackrast, i varje fall för mig. Ditt valspråk: “ur en knuten näve kommer ingenting ut men ingenting kommer in heller” borde ingå i skolutbildningen. Vet du varför det amerikanska folket är starkast. Jo, därför människorna där har attityden GET UP AND GO precis som du. Love to the child of the Sun from daddy.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.