JAG UTMANAR MIG SJÄLV!

TRÄDGÅRDSARBETE INTE MIN GREJ

kobalt mules

COBALTBLÅ MULES

Godmorgon kära bloggvänner!
Tisdag morgon och jag håller energinivåerna på topp! Idag tänkte jag ta tag i något som inte lockar mig för fem öre….min trädgård! Jag har aldrig varit intresserad av trädgårdsarbete eller växter. Man kan inte vara bra på allt som jag brukar säga…hehe!

Hursomhelst så hade vi ju tänkt åka till Sverige över påsken men det blev ändrade planer och vi blir kvar här vid Comosjön! Då väderprognosen ser lovande ut med sol och 20 grader varmt känns det ju lite trist att sitta i en trädgård med ruttna blommor och kattskit på gräsmattan, så jag känner att ; Ceci – ryck upp dig nu!

mules på sten

ÄLSKAR FÄRGEN

Då jag alltid försöker att blanda nytta med nöje så tar jag med mig bästis G till “trädgårdsaffären” så jag kan få några goa skratt under morgonen. Hon är defeniivt mer intresserad än jag av blommor ( och bin…ups ) ! Det blir väl en kaffe på baren bredvid affären först får man hoppas 🙂 .

Det jag skall inhandla är: nya dynor till matbordsstolarna, har redan kollat in färg, 16 st pelagonier, jord, påskris, påskpynt…..sedan slinker det säkert ner lite annat onödigt i vagnen oxå! Kolla in instastories på CECILIASKOR!

SJÖN OCH MULES

UTSIKT FRÅN TRÄDGÅRDEN

Nej nu måste jag hoppa in i en dusch! Jag har alltid en vision att jag skall klä mig snyggt och sminka mig varje dag men det brukar tyvärr inte inträffa så ofta. Jag hänger mest runt i träningskläder och håret på vift! Ja efter 24 år i Italien så har inte “donnorna” satt sin prägel på Fru G tyvärr! Jag kan om jag vill….men jag orkar aldrig!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.