SÖNDAG PÅ ITALIENSKT VIS!

LUNCH VID ALPERNAS FÖTTER

ceci meny.jpg

CECI VÄLJER FRÅN MENYN

Godmorgon kära bloggvänner!
Måndag morgon och Ceci är på riktigt gott humör! Huvudvärken är borta 🙂 . Igår kväll förberedde jag massa gott och nyttigt till dagens frukost vilket alltid känns skönt! Jag vill att mina barn skall starta dagen med de absolut bästa förutsättningarna. God nattsömn och nyttig frukost….sedan är det upp till dem hur de möter dagen! Jag kommer ju att börja veckan med ett pass på gymet och sedan blir det nog lite handling och hem för jobb…jag håller på att förbättra bloggen/ hemsidan så det blir lite fix med den!

råbiff på tallrik.jpg

DET BLEV RÅBIFF…MMMM

Igår blev det en typiskt italiensk söndag! Alla familjemedlemmarna sov ut riktigt länge ( inte Ceci..) och sedan tog vi det lugnt.  Egentligen borde vi gått till kyrkan då det var palmsöndagen men vi såg processionen från balkongen . Runt 12.00  körde jag ballerinan till en sk ” Brow Bar” där hon fixar sina bryn en gång i månaden. Klockan 13.30 träffade vi  vänner på en mysig restaurang som ligger uppe längst slingriga vägar ca 15 minuter härifrån. Det var fullsmockat med folk som det alltid är på söndagarna! Flickorna tog pizza och jag körde på en råbiff! Det blev ju en del “antipasti” också. Jag som inte gillar vin måste säga att rödvinet igår slank ner  lätt som en plätt 🙂 . Jag bor i Italien och äter inte ost och dricker inte vin! Sug på den karamellen ni….hehe!

berg med snö.jpg

SNÖ PÅ TOPPARNA

Våren känns fortfarande långt bort. Det är ju snö på topparna som ni ser…..man förstår ingenting längre vad det gäller årstiderna! Jag vill bara lägga undan alla vinterkläder nu och ta fram lättare, ljusare plagg! Nej om man skulle ta och plocka undan frukostdisken och lyssna färdigt på “Wahlgren & Wistams” podd! Just det jag har börjat lyssna på en ny bok: Gustavs grabb, Leif GW Perssons självbiografi…..so far so good!

Ha en fin start på nya veckan!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.