VECKANS OUTFIT OCH LITE HELGSKVALLER!

DJUNGELTEMA

stövlett leo.jpg

SOMMARBOOTIE FRÅN BRUNATE

Godmorgon kära bloggvänner!
Måndag igen och alla har gett sig av till skolor och jobb. Jag skall till gymet kl 09.00 och sedan direkt till revisorn. Intensiv morgon!

Igår eftermiddag var det lugnt, jag tittade på två filmer på Netflix, lagade en lasagne och gosade med tjejerna. Ballerinan var som förbytt, helt plötsligt har hon fått energin tillbaka. Det måste vara järntabletterna som gör susen 🙂 .

Collage hm kläder 1.jpg

ALLT H&M , FOULARD ZARA

Idag blir det ett “veckans outfit” inlägg! Min favoritstil: jeans, vit tisha och kavaj. Krydda med ett stort halsband och sedan knyter du scarfen på väskan. allt matchas givetvis av Brunate skor i leomönstrat nät 🙂 .

Jag måste säga att jag var inne på både Zara, Lindex, Ellos etc men H&M är ändå min favorit! Jag tycker att passformen och kvaliteten på HM:s kläder är överlägsen!

flats leo.jpg

FLATS

Fem par skor som måste finnas i din garderob: en vardagsstövlett, en finstövlett, en pump, en ballerina/flat och ett par sneakers. Självklart är det enklast att alltid köpa svarta skor men jag skulle våga lite mer i sommar om jag var du! Satsa hellre på enfärgade kläder och “crazya” till det med accessoarerna!

Nej mina härliga läsare! Jag måste hoppa in i duschen nu om jag skall hinna i tid!

Ha en grym måndag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.