CECI TIPSAR OM HUR DU FÅR TILL VÅRGARDEROBEN!

SHOPPING ÄR KUL!

garge pumps.jpgPYNTA GARAGEPORTEN

Godmorgon kära bloggvänner!
Lördag morgon och Mr G är på väg till jobbet…..Jag skall köra ballerinan till dansen nu på morgonen  och sedan tar jag mig en sväng till gymet och kör lite cardio. Alla tycker att jag ser smalare ut men vågen säger tvärt om. Häller jag på att bli en Schwarzenegger…..hehe!

Igår blev det dock alldeles för mycket bubbel, japansk mat till lunch och kinesiskt på kvällen! Gott var det iallafall!

fredagsbukett rosa.jpg

FREDAGSBUKETTEN

Att ha färska blommor hemma gör mig så glad! Växter är jag inget vidare på att sköta men att klara av att hålla en bukett vid liv i en vecka är inga problem! Rosa är min favoritfärg, inte på kläder för jag är ju redan rosa som en liten grisekno 🙂 . Rosa ger mig energi! Man säger ju att folk som ser på livet genom rosa glas lever i en liten bubbla av harmoni och glädje! Sväva på rosa moln var länge sedan..hehe!

Jag gillar lördagar bättre än söndagar 🙂 . Lördagar är mer positiva på något sätt. Här i Italien är det ju som en vanlig dag. Mina flickor går ju inte till skolan idag men flera av deras vänner gör det! I eftermiddag/ kväll har A en danstävling så det blir att åka dit och heja på henne! Möjligt att jag och Mr G åker hem till min vän C och hennes man på middag efter dansen!

leo pump och väöska.jpg

PUMP OCH VÄSKA I LEOPRINT FRÅN BRUNATE

Har ni börjat shoppa ny vårgarderob ännu? Jag har, men det var ju inget ovanligt! Här kommer tips hur du skall tänka! Börja med att titta in i din garderob och var nu inte sentimental! Vilka kläder gillar du och vilka använder du ALDRIG. De kläder du inte använt de senaste 3 åren kommer du antagligen inte ta på dig igen. Nu menar jag basgarderob inte fin klänningar och festkläder. Jag tycker att du skall unna dig en dag på stan med en väninna! Ta en lunch och börja kika runt hur modet ser ut den här våren. Jag får mig en uppfattning rätt snabbt  om vilken stil och färg jag kommer att köra på den nya säsongen! Prova kläder, ha kul! Bästa butikerna för lite mer ekonomiska kläder är H&M och Zara, vill du satsa på lite bättre kvalitet så kolla in COS och Massimo Dutti. Vill du både ha kvalitet och service skulle jag satsa på mindre klädbutiker som har tex de här märkerna: Josef Ribkoff, Frank Lyman, Rinacimento..etc. Gå in på HITTA PLAGGET så kan du hitta butiker nära dig! Lycka till!

Ha en fin shoppinglördag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.