VAD GÖR MAN UTAN SINA VÄNNER?

NY DAG NYA TAG

bling bling.jpg

BLING BLING

Godmorgon kära bloggvänner!
Gårdagen var en riktig skitdag om ni frågar mig! Redan på morgonen kände jag i vilken riktning dagen var på väg! Jag är ingen högkänslig person men dock en mycket känslig varelse trots allt! Antingen är det upp som en sol eller så är det ner som en pannkaka! Bästis G hörde på min röst att jag inte mådde bra och kom hit igår morse på fika och vi umgicks ett par timmar! Jag skulle ha fixat med jobbet men det tog bara stopp!

På eftermiddagen var jag och pratade med ballerinans danslärare och det var ju som vanligt en glädje! Hon lever för sin dans och hon ger allt! Så glad att hon har en passion i livet 🙂 .

Efter att ha hämtat A på dansen och lagat middag så skrev jag lite med min enda italienska riktiga vän C varpå hon säger att hon kommer förbi. Då var klockan efter 20.00. Vi öppnade en flaska bubbel ( som vi delade…hehe) och jag lovar er att jag skrattade så jag hade kramper i magen när hon gick runt 21.30. Idag känns allt mycket bättre!

bling och ros

MER BLING

Solen skiner och jag skall nu söla runt här hemma ett tag! Sedan blir det hämta på skolan och A skall till skönhetssalongen för första gången klockan 14.00. Danstävling i morgon 🙂 . Ja, sjömannen spelar fotboll sedan han var fem och flickorna dansar balett, usch vad familjen G är omodern och bakåtsträvande….Men mina barn älskar sina sporter!

Det blir mer utvecklingssamtal i eftermiddag på S skola. Jag kommer nog bara hinna med matte och fysikläraren då jag inte får ihop det med A schema!

Ha nu en fin fredag!

Con affetto Ceci

 

 

One thought on “VAD GÖR MAN UTAN SINA VÄNNER?

  1. Skönt med lite sol. I Falun vräker snön ner idag.
    Kollade Atalanta i går kväll där regnet öste ner.
    Spelar väl ingen roll vilka aktiviteter barnen har bara de finner glädje och gemenskap.Skönt att ha en bästis att skratta med det livar alltid upp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.