VAD HÄNDE MED MITT KONTOR?

IKEA FÖRTROLLAR

donut.jpg

SMASKIG DONUT

Godmorgon kära bloggvänner!
Här nere vid Comosjön blåser det full storm och idag skall jag bara vara hemma och jobba på förmiddagen! Jag har ändrat tiden hos revisorn tills på måndag då jag inte fått alla dokument från banken ännu!

Jag tillhör den kategorin av människor som hela tiden resonerar bra jag får ett nytt kontor så kommer jag kunna jobba bättre, bara jag går ner i vikt kommer jag bli gladare, bara jag köper en ny dator kommer bloggen bli snyggare….bara om….blablabla!

ceci äter chokladboll.jpg

DIETEN GÅR TOPPEN 🙁 

Jag vet ju att det funkar inte så! Det handlar om disciplin och att ta tag i saker med en gång och inte vänta på det “perfekta tillståndet” som ändå aldrig dyker upp!

Hur som helst åkte vi ju till Ikea igår och min tanke var ju att jag skull handla kontorsprylar för att göra sjömannens rum/ mitt kontor lite mysigare och mer strukturerat! Det som hände var att jag kom hem utan ens en liten låda till mig själv men däremot hade jag köpt ett helt nytt rum till A! Som det kan bli!

Jag hade ju lovat henne att hon skulle få byta ut sitt rum nu när hon börjat högstadiet! Månaderna har gått men igår slog vi slag i saken och köpte massa fint till hennes rum! Nu är det bara målning av väggar och en puff och spegel till hennes lila sminkbord som fattas! Sen är det klart! Jag avslutande kvällen med att montera en ny skrivbordsstol, det gick toppen inte en enda svordom kon ut ur min mun…hehe! Jag får väl ta tag i mitt “kontor” en annan gång 🙁 .

kaffe och kaka.jpg

KAFFEPAUS

I eftermiddag skall jag på utvecklingssamtal på ballerinanas skola. Sen blir det att hämta A på dansen och hem och laga middag! Jag älskar att laga mat men ibland har jag idetorka! Hur gör ni? Kör ni samma 10 rätter om och om igen eller inspireras ni av nya recept på bloggar, i tidningar etc? Tjejerna äter verkligen allt så det är inga problem för mig att laga ny spännande mat . Det är bra när sjömannen kommer hem som vi alla får äta kött och potäter och potäter och kött varje dag 🙁 .

Ha en fin torsdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.