NU HAR CECI TRASSLAT TILL DET SOM VANLIGT!

DAGS ATT GÅ TILL REVISORN IGEN 🙁 AfterlightImage.JPGBRUNATE ACCESSOAR

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag vet inte vad som flugit i mig men jag känner mig som en klubbad säl när klockan ringer på morgonen! Snart skall A gå till skolan och då har jag ett par timmar för mig själv! Denna morgon skall jag ägna mig åt min absoluta älsklingssyssla….NOOOOT! Bokföring! På torsdag är det dags att gå till revisorn igen! Denna gång har jag en jefla massa kvitton då jag varit på resande fot i över en månad!

IMG-6607.JPG

CECI I VINTERSKRUD

De svartvita fotona representerar hur jag känner mig idag! Grå och trist! Bokföringen för mig är lite som att ta fram julgransljusen efter ett år de legat och trasslat till sig i en garderob! Vid första anblicken känns det som ett omöjligt projekt men efter hand som varje ljus “lossnar” från trasslet så får man mer och mer energi! Alla mina kvitton, kontoutdrag, fakturor etc ligger i en påse som jag snart skall dyka ner i 🙁 . Jag kommer dock att börja med 10 minuters yin yoga för att komma in i rätt “mood” !

Ett annat “trasselprojekt” som jag skall ta i tu med inom kort är mina garderober! I morgon får det bli en tur till IKEA och köpa förvaringslådor. Jag vill spara en del fina leksaker om man får några barnbarn i en långt bort liggande framtid! Sedan blir det att vara osentimental och sålla bort allt som jag och flickorna inte använder längre! Jag har ju även tonvis med böcker som jag inte klarar av att ge bort! Jag älskar böcker!

AfterlightImage.JPGSANDALER

Idag är det ju dags för tisdagsklubben igen! Hela huset fullt med “Donne” och “donnine” som skall äta lunch och middag! Är det bara jag som tycker att veckorna rusar iväg? Nej nu skall jag lägga ut yogamattan och ta och sträcka ut den här stela lekamen i 10 minuter!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.