HUR JAG TRÄFFADE MIN BÄSTA VÄN!

MEMORY LANE

kladdkaka.jpg

KLADDKAKA

Godmorgon kära bloggvänner!
Det händer mig ytterst sällan att jag inte kommer upp på morgonen. Vanligtvis hoppar jag upp ur sängen klockan 06.00. Imorse hade jag en kropp av bly! Är det sommartiden som spökar….eller vad är det frågan om! Kanske spänningarna som släppte efter att ha haft Fam G här på kalas igår…..hehe! Nej då, det var riktigt trevligt och de åt och mumsade av alla mina bakverk 🙂 .

ceci och guni.jpg

BFF

Idag fyller min bästis G år! Hon är min klippa här nere i Italien och nu skall ni få höra hur vi träffades!
Jag kom ju till Italien januari 96 och bodde då i Siena fram till sommaren. I augusti fick jag en liten etta mitt i Como och flyttade dit! Jag började på civilingenjörsutbilning i september i Como! Hela hösten var jag otroligt ledsen, jag längtade hem och grät varje dag! Pappa som ni vet är min mentor tyckte att jag skulle höra av mig till svenska kyrkan för att höra om jag kunde tala med en präst. Hursomhelst något gång under hösten ringde jag till konsulatet och frågade om det fanns en församling i Milano. Då fick jag till svar att SWEA ( Swedish Women Educational Assosiation ) skulle ha en julmarknad i Milano i november och att jag borde åka dit! Under samma period hade M ( kvinnan som G var au pair hos) varit på fabriksoutleten och köpt skor och där träffat Mr G. Så när vi kommer till julmarknaden är M den första vi springer på och hon tar mig i armen och drar med mig för att träffa G! Det lustiga i hela situationen är att Mr G träffar en kille från Como som han redan kände och säger -Vad gör du här? Jag har svensk flickvän svarar han! Givetvis var flickvännen G! Den dagen i november 1996 blev vi fyra en liten familj som sedan utökat sig till 10 familjemedlemmar! Le mot livet så ler livet mot dig!

dukning annas fest.jpg

KALASDUKNING

Som de flesta måndagar börjar jag med PT kl 10.00 sedan får vi se om G har tid att bli bjuden på en kaffe! Jag måste handla också! Läkarbesök med ballerinan står också på programmet idag. Hoppas att ni alla haft en fin helg och att ni är fulla av energi inför nya veckan 🙂 .

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “HUR JAG TRÄFFADE MIN BÄSTA VÄN!

  1. Vilken fin bild på er båda. Rolig läsning :-), mina varmaste hälsningar, kram!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.