EN TYPISK LÖRDAG VID COMOSJÖN!

SOL, VIND OCH VATTEN….

carla e ceci.jpg

I VÄNTAN PÅ FÄRJAN

Godmorgon kära bloggvänner!
Lite sent inlägg idag då jag är mitt uppe i ett bullbak 🙂 . Sedan skall jag baka hallongrottor och kladdkaka! I eftermiddag kommer familjen G på födelsedagskalas. Italienarna är inte mycket för att baka sina egna tårtor, i alla fall inte här uppe i norr! Man köper tårtor, kakor etc på bageriet till alla festligheter. Mina barn vill givetvis ha svenskt hembakat på sina födelsedagar, jag förstår dem! Italienska bakverk är supersöta..och sliskiga! MIN UPPFATTNING! Det finns säkert massvis med människor som älskar italienska bakverk!

på färjan.jpg

MOT COMO

Vi hade en härlig dag igår tillsammans med Annas kondfirmationsgrupp. Från  kl 12.00 -19.00 umgicks vi! Lunch, träff med biskopen och aperitif och lite shopping i Como. När vi kom tillbaka till Moltrasio mötte Mr G upp oss så då gick vi och käkade middag på vår favorit restaurang: POSTA här i byn!

best friends.jpg

BEST FRIENDS

Alla borde ha en bästa vän! De här två tjejerna började i samma klass i september och sen den dagen oskiljaktiga! Det är verkligen en kemisk process även det här med vänskap, man kan inte påtvinga detta fantastiska fenomen! Tjejer, framförallt när de är unga trivs ju bäst i tvåsamhet! Så har det alltid varit!

Nej mina vänner jag måste sluta för jag har sååå mycket kvar att förbereda inför “festen”!

Con affetto Ceci

4 thoughts on “EN TYPISK LÖRDAG VID COMOSJÖN!

  1. Hej! Kan du inte ge lite restips kring Comosjön? ”Alla” svenskar åker till Gardasjön men jag är sugen på Comosjön. Vilka orter/ byar rekommenderar du? Vad för boende?

    1. Hej Anna Karin! Tack för bra kommentar! Jag kan skriva ett inlägg om att semestra kring Comosjön!
      Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.