BARNEN BLIR ÄLDRE OCH JAG BLIR BARA YNGRE OCH VACKRARE…..ELLER!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG……

anna 12.jpg

…..FÖR DET ÄR A:S FÖDELSEDAG

Godmorgon kära bloggvänner!
12 år i dag! Min underbara unge 🙂 . Hon är mitt tredje och yngsta barn men helt klart den mest organiserade och ansvarsfulla. Hon fick Mr G:s ordning och perfektionistgener och mina sociala skills. Inte en dum kombo!

A hade beställt amerikanska pannkakor till frukost så efter att vi sjungit och hon öppnat sina presenter blev det att kila ner i köket och fixa med härlig födelsedagsfrukost. Frukosten är nästan den enda måltiden som vi äter alla tillsammans. Så har det alltid varit!

Efter skolan skall jag ta med A och hennes kompisar till Mac D. Eftermiddagen blir intensiv med dans för A i 2 1/2 timma och jag skall på möte till S skola. Ikväll har hon beställt Carbonara och hennes bästis skall sova över!

mamma och anna.jpg

KÄRLEK

Jag var 34 1/2 när jag fick min trea. Jag gjorde tvärt emot mot de italienska kvinnorna. Skaffade barn ung och gör ” karriär” ( förhoppningsvis) när barnen blivit äldre. I Italien skaffar ju kvinnorna första barnet runt 40! Självklart inte alla……men många! Alla åldrar har sin tjusning, ( tonårstiden kan diskuteras ) men jag tycker att det är roligare nu när man kan prata och diskutera med barnen. Man behöver inte hålla koll 24/7 utan de klarar sig rätt bra på egen hand!

Nu blir det PT och handling inför helgen! Familjen G kommer på kalas på söndag och i morgon hinner jag ingenting! jag och A skall på lunch till församlingshemmet och sedan ner till Como för att träffa biskopen. allt detta för att A har sin stora konfirmation i maj!

Ha en fin fredag!

Con affetto Ceci

 

One thought on “BARNEN BLIR ÄLDRE OCH JAG BLIR BARA YNGRE OCH VACKRARE…..ELLER!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.