DET LJUSNAR PÅ HIMLEN OCH I CECI’S SINNE!

UPP SOM EN SOL OCH NER SOM EN PANNKAKA

sandal rosa.jpg

BRUNATE SANDAL

Godmorgon kära bloggvänner!
Torsdag och idag publicerar jag en ny typ av inlägg. Jag ser att de ” riktiga” bloggarna ofta lägger upp bilder från olika märken och skapar på det sättet  en outfit eller look som kan inspirera. Så efter att ha valt ut sandalen ovan gick jag in på H&M:s hemsida och matchade ihop en outfit! Det var faktiskt riktigt kreativt och “fun” !

Collage hm1.jpg

BILDER FRÅN H&M

Idag  på morgonen skall ballerinan ta blodprover och sedan kör jag henne till skolan. Jag kommer att åka hem direkt  efteråt då huset håller på att rasa samman…jag hinner ingenting nu för tiden. Jag skall slå in presenter till den lilla som fyller 12 i morgon och försöka ta tag i min “Akilles häl”….mina kläder 🙁 . Jag behöver inte hämta på skolan idag så jag kan ta det “chill” fram tills kl 16.30 då min taxiverksamhet börjar!

Jag hoppade upp ur sängen kl 05.30 då jag kände ett pirr i kroppen! Jag är på gott humör och har massa projekt i huvudet som jag vill realisera i praktiken! En sak vet jag, hade det varit lätt hade alla människor varit framgångsrika på ett eller annat sätt. Jag tror också på att följa sin egen magkänsla och inte vara rädd för att ta annorlunda vägar. Det är vägen som är mödan värd ( Karin Boye ).

sandal rosa 2

FIN KOMBO TILL SOMMAREN

Jag måste erkänna att de två böcker av Robin Sharma som jag lyssnat på har blivit en “Life changer” för mig! Kontentan av böckerna är att man blir en gladare människa av att ge och hjälpa andra. Att även vara orädd och våga ta risker gör livet mer spännande. Att ta vara på varje dag. Att lära sig något nytt varje dag. Att prioritera det som är meningsfullt. Personlig utveckling är ingen “Quick fix”. Det är något man måste hålla på med varje dag livet ut.

Nu måste jag sluta då vi snart måste ge oss iväg!

Con affetto Ceci

 

 

4 thoughts on “DET LJUSNAR PÅ HIMLEN OCH I CECI’S SINNE!

 1. Skorna var jättesnygga och bra med tre färger så kan man kombinera mer försöker få till en mer minimal garderob men kläder är ju kul. Var säljs dessa skor i Stockholm

  1. Hej Pia! I Stockholm finns de tyvärr inte men håll koll på BRUNATES hemsida för snart öppnar de en online boutique och jag tror sandalerna finns där👍🏼.
   Kram C

 2. online webbshop – yes! Och det är superkul att fixa med homepage analytics adwords – du kommer älska det! För jag om jag känner dig väl så kommer du snöa in på det! Social Manager – fler sidor och massor av superkula uppgifter.

  1. Hej du min vän! Shoppen ligger inte på mitt bord…. men det gör inget! Har fullt upp ändå😘😘
   Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.