TISDAGSKLUBBEN!

GIRL POWER

pesto_1.jpg

TROFIE AL PESTO

Godmorgon kära bloggvänner!
Har man barn så blir dagarna aldrig som man tänkt sig. Idag skulle jag vara hemma och beta av massa jobb men icke…Ballerinan har inte känt sig bra sedan i december, trött och omotiverad. Hon både sover och äter jätte bra så jag förstår inte vad som är fel. Idag skall vi gå till läkaren för att få remiss till att ta massa blodprover ( i morgon ). Vi måste få bukt med detta nu! Barnen går ALLTID först. Jobb kan jag ta en annan dag!

tisdagsklubben.jpg

TISDAGSKLUBBEN

Varje tisdag sedan i september har jag ju flickornas bästisar med morsor på middag! Det är bara min galna vän C som fattas på bilden. Tjejerna äter” trofie med pesto” varje tisdag! Detta gäng kommer även att åka till Formentera första veckan i september! Livet är bra härligt 🙂 .

Mr G kom hem i natt från Paris då planet var försenat 🙁 . Han sover fortfarande….han jobbar “to much” den mannen! Jag har precis bokat en resa till Gbg i maj. Jag skall vara med på en tjejkväll för att promota mina skor och därefter skall jag ordna allt inför sjömannens student! Sedan tillbaka till  Italien för att styra upp A:s konfirmation! Nästa år blir det relax!

tulpaner och basilika.jpg

BASILIKAN PÅ KÖKSBORDET

Vi kommer att ha Paolos studentmottagning på en restaurang i mina gamla hoods;  på Hovås kallbadhus. Jag gifte mig ju i Askims kyrka också  så det är kul att hålla till i ett område med så mycket historia. Jag måste ju även trycka upp ett kort och fixa med plakat, ballonger, skumpa..etc! Vi kommer till Gbg dagen innan studenten så allt måste vara klart! Att något av mina barn skulle ta studenten i Sverige kunde jag inte drömma om i min vildaste fantasi! Sjömannen till råga på allt, mitt mest italienska barn!

Nej nu skall jag se till att få A till skolan sedan blir det 10 minuter yin yoga vid 09.00 kommer de och stämmer vårt piano och samtidigt kommer E vars bil jag kvaddade så vi kan skriva på alla papper…kul förmiddag helt enkelt!

Ha en bra dag!

Con affetto Ceci

 

 

Bild pesto: pinterest

4 thoughts on “TISDAGSKLUBBEN!

  1. Du skriver så träffsäkert, kul och tankeväckande! Du är fantastisk, keep going! Stor kram!

  2. När det gäller P:s studentexamen är vi ju många här som kan hjälpa till innan du kommer hit dagen innan. Det är bara att delegera.
    Jag tänkte på att det vore trevligt med lite musik också. Kan du inte försöka hyra in Arne M. några timmar. Då blir det ju också möjligt till några sångnummer också, av väl valda personer, exempelvis mama C själv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.