DAGS ATT DRA I HANDBROMSEN CECI!

FOKUS….LA PAROLA MAGICA

pic från flyget.jpg

ÖVER MOLNEN

Godmorgon kära bloggvänner!
Tillbaka i mitt vackra Moltrasio efter två intensiva dagar i Tyskland. Det har varit givande både professionellt och privat. Min favorit trio: jag, S & S! Som jag redan skrivit i tidigare inlägg är jag ju fruktansvärt flygrädd. Jag utsätter mig var 10:e dag känns det som för denna plåga 🙁  . Igår var inte annorlunda än alla andra gånger, under landning sköljer en ångest över mig som uttrycker sig som en eldsvåda under huden och hjärtklappning. Hur som helst väl nere på marken blir jag lugn igen.

ceci moc.jpg

 CECI PÅ  MÄSSAN I MUNCHEN

Mr G:s kusin V  hämtade mig på Malpensa och där och då började huvudet att koka av alla tankar och måsten. Jag hämtade min bil som stod parkerad hos svärmor och åkte direkt till Supermarket, handlade och hoppade in i bilen…..det var DÅ….jag såg en av alla människor som hjäper mig med barnen när jag är borta och jag var tvungen att säga en sak till henne. Jag viftade och sa att hon skulle stanna sin bil. Jag hoppar ur min egen med inlagd back och ingen pbroms dragen…resten är HISTOTY! Bilen åker in i hennes front och kvaddar backspegel och vänsterframsida, min dörr ser ut som en ångvält kört över den! NEEEEEEJ…..detta händer inte! Hon var lika chockad som jag. Jag sa till henne att det var helt mitt fel och att min försäkring betalar hennes skador! Hon kommer hit i morgon bitti så vi får ordna med det praktiska! Var detta ett “wake up call” ? Enligt mig ja! Detta är en konsekvens av att inte fokusera på en sak åt gången. Jag frågade mig hur Munken hade reagerat, enligt mig med ro så det har jag också gjort! Ingen har gjort sig illa och bilar lagar man ju! Skall ringa till verkstan nu på morgonen! Har Fru G läst sig en läxa….det återstår att se!

vinge.jpg

JAG KAN FLYGA, JAG ÄR INTE RÄDD….BS

Idag blir det PT kl 10.00 och det blir bra att få ut spänningarna som ackumulerats under resan. Sedan hämtning av barn, kyrkliga aktiviteter och middagsgäster i form av flickornas kompisar! Varje tisdag kommer C och G hit och äter “trofie al pesto” , en tradition som tjejerna infört 🙂 . Mr G kommer tillbaka från Paris sent i kväll! På tal om Paris, mitt nya projekt: lära mig franska. Igår på planet lyssnade jag på en expresskurs och nu laddar jag ner en mer seriös variant att lyssna på i bilen. Mitt mål är att kunna föra en simpel konversion men vissa av våra franska kunder som vi brukar äta middag med under mässan i Milano.

Ha en fin tisdag!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “DAGS ATT DRA I HANDBROMSEN CECI!

  1. Ring Volvo och klaga.En svensk bil ska väl fatta att den ska stå stilla medans du hoppar ur och pratar några ord med din vän.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.