ATT LÄRA SIG ATT PRIORITERA ÄR EN KONST!

NÄR MAN INTE SER SKOGEN FÖR ALLA TRÄD

TRÄD OCH SLINGBACK.jpg

SPRING AND SLING WITH BLING

Godmorgon kära bloggvänner!
Måndag morgon och jag hoppas att ni alla haft en härlig helg! Den här bilden tog jag i slutet av förra veckan. Jag  bestämde mig för att traska ner några trappsteg under huset för att ta några skobilder. Jag behövde inte gå långt förrän jag upptäckte den här utsikten. Älskar att man skymtar sjön bakom magnolian som står i blom!

Ordspråket: när man inte ser skogen för alla träd, har många olika betydelser. Det kan betyda att man blir så uppslukad av en enda detalj att man glömmer bort hela projektet man håller på med. I en mer filosofisk mening är “skogen” livet och alla träd är olika livsuppgifter som tar alldeles för mycket uppmärksamhet från det som verkligen betyder något! Jaja. jag gillar det uttrycket. För mig handlar det om att bena ut och prioritera det som är viktigt och inte tappa bort sig på vägen med massa tidskrävande uppgifter som varken ger tillfredställelse eller resultat!

Ett filosofisk inlägg idag efter gårdagens shopping och modeinspiration. Fint när man har många strängar på sin lyra 🙂 .

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.