JAG HAR MIN EGEN STIL!

VÅGA VARA DU!

tyg pump.jpg

BRUNATE PUMP I “MULTI COLOR” NÄT

Godmorgon kära bloggvänner!
När ni läser detta är jag i Tyskland på jobb! Sista mässan för mig den här säsongen. Jag borde åka till Sthlm i april men jag känner att jag fixar inte det! Det blir 2 resor i maj och sedan konfirmation och student! Jag kommer att komma till landet som en våt skurtrasa. Där kommer jag dock möta min största utmaning. Att njuta! Att leva i nuet, bada, sola, umgås och bara vara!

ceci shoppar hos D.jpg

CECI I SITT ESSE

Jag vet inte om ni som läser har förstått hur mycket jag älskar kläder! Shopping har ( tyvärr ) alltid varit ett av mina största intressen 🙁 . Jag känner ett rus och en glädje när jag får handla, matcha, tänka ut outfits…etc! Terapeuterna skulle nog ha ett och annat att säga om detta beteende! Jag har blivit mognare! Köper färre plagg men av mer kvalitet! Jag är ingen som följer trender slaviskt. Köper man kläder varje säsong så förstår man ju vad som är på tapeten varje ny årstid. Jag köper kläder efter min kroppsform.  Jag är ett timglas, med lite mjuka konturer här och där. Jag gillar att synas så mönster och färger tar jag gärna på mig! Kappor är min svaga punkt! Vinter som sommar! Mode skall vara kul och inte ångest. Den viktigaste regeln enligt mig är att lära sig att klä sig efter kroppsform. Jag brukar välja ut tre färger varje säsong som jag sedan blandar hej vilt. Det är inte smart att köpa massa uddaplagg som sedan bara blir liggande i garderoben! Lite tanke bakom inköpen hjälper dig med dina outfits! Har du frågor om mode eller om du vill ha lite tips så skulle jag bli jätte glad att få hjälpa dig!

skor till havet.jpg

SKOR FÖR FOTOGRAFERING

Ballerinan  skall åka till havet i helgen med min fina och galna vän C och hennes familj. Som den otroligt generösa människa C är, undrade hon om hon inte kunde ta med lite skor till rivieran för att fotografera. Jag valde ut de här tre modellerna som enligt mig  kan passa i Porto Fino….hehe! Munken säger att det räcker om man har 3 riktigt goda vänner. Det har jag 🙂 .

Nej nu måste jag avsluta! Kände när jag skrev det här inlägget att något tändes i mig…..kan det vara passion!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.