KULTURKROCKARNA FORTSÄTTER EFTER 24 ÅR!

VARFÖR JOBBA?

skor garaget.jpg

GRRRR

Godmorgon mina kära bloggvänner!
Idag skall jag flyga till Munchen på mässa i två dagar. Det skall faktiskt bli riktigt kul då jag brukade åka till Tyskland på mässa och då som nu tillsammans med Mr G:s kusin S och Brunates Vd för den tyska marknaden, henne kallar vi också för S. Vi tre har alltid supertrevligt när vi är ute på kvällarna och samtalen är allt annat än på grässtrånivå.

 

ceci i tankar

I TANKAR

Kulturkrocken då? Jo igår när jag kom till dansen för att hämta A satt ju alla mammor och väntade utanför danssalen som vanligt! Jag blev mottagen med kramar och kindpussar då det var ett tag sedan jag var där. Jag är medveten om att detta år har varit intensivt. Jag berättade att jag skulle resa iväg idag igen var på några mammamor undrade varför jag utsätter mig för ett så stressigt liv. Jag behöver ju inte jobba! Nej kanske inte det, men vad är alternativet? Gå hemma som en frustrerad bitter…… och känna hur intellekt och sinne sinar inne i huvudet! När barnen var små då kände jag verkligen att det jag gjorde hade en mening, men nu är de ju rätt stora och om mamma är glad och känner sig tillfreds är det ju positivt även för dem. Jag tänker ofta på en klok anekdot som har återkommit i olika sammanhang den sista tiden. När flygvärdinnorna demonstrerar säkerhetsåtgärderna innan man lyfter säger de ju alltid att föräldrarna skall ta på sig syrgasmasken först innan de hjälper sina barn. Detta bör vi tänka på i varje situation, inte bara i ett nödläge!

mer pumps på räcke.jpg

MER PUMPS FRÅN BRUNATE

Nu på morgonen måste jag hjälpa Anna med matten då hon har prov på måndag! Båda tjejerna kommer att vara hos vänner i helgen då Mr G flyger till Paris nu på morgonen! Jag skall slänga ihop en kaka också som A skall ha med sig till en middag ikväll! Jag skall även förbereda blogginlägg nu på morgonen så ni får något att läsa när jag är i Tyskland. Annars blir ni väl besvikna…..hehe! Ni får väldigt gärna komma med förslag på inlägg!

Ha en riktigt fin lördag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.