VAD HÄNDE MED IDOL?

NYTTA FÖRE NÖJE HETER DET VÄL

 

ceci cernobbio trädgård.jpg

HÄR HAR VÅREN KOMMIT

Godmorgon kära bloggvänner!
Började morgonen att rota i soporna då min lilla fina globalkviv var försvunnen. Mycket riktigt hittade jag den bland apelsinskal, kaffesump och annat smått och gott! En litet gnabb med tonåringen har jag också hunnit med!

Jag fick ett mail härom dagen att jag var välkommen på audition för IDOL i Gbg imorgon. Hade det inte varit för att jag flyger till Tyskland på mässa i helgen hade jag åkt! Hur skall man hinna med allting. Som munken säger, vi har alla fått 24 timmar om dygnet och det är upp till oss hur vi disponerar den tiden. Det jag menar är att livet handlar om prioriteringar. Jag prioriterar bort det jag älskar mest, att sjunga för att sälja skor och förhoppningsvis få lite klirr i kassan! Sjunga får jag göra hemma vid pianot, det funkar det med 🙂 .

ceci profil.jpg

MIN FAVORIT POSE…HEHE

Våren är här! Så ljuvligt! Det blir lite bilder på Fru G då bästis G alltid ställer upp som papparazzi. Idag blir det en tuff dag….NOT. Börjar med att nya ögonfransar skall på, sedan blir det nagelsalong. Hämta A i skolan och då elen tas bort ett par timmar i eftermiddag tror jag vi käkar ute, sushi får det bli! Blir även en del ” körningar” i eftermiddag! Tuff dag helt enkelt….hehe!

Ha en underbar fredag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.