HÄNG MED TILL MINA HOODS!

COMOSJÖN NR 1

ceci snickarbyxa.jpg

CERNOBBIO

Godmorgon kära bloggvänner!
Igår förmiddag hängde jag i mina “hoods” tillsammans med bästis G. Det är tack vare henne ni får se bilder på mig ibland 🙂 . Barnen vägrar ju att fota deras pinsamma morsa! Tur att man har vänner.

Jag tror nog att Comosjön är en av världens vackraste platser, sedan att italiens tråkigaste och stelaste människor bor just här är en annan femma! Jag och G hänger ju mest i byn som ligger efter Comostad om man åker norrut ( vi snackar 10 minuter), Cernobbio är väl mest känt för Villa D´Este, ett av världens vackraste hotell.

körsbärsträd.jpg

DEN BLOMSTERTID NU KOMMER

Ett liten pic från parkeringen. Vi tog en kaffe på den vanliga baren tillsammans med Cernobbios alla pensionärer. Vi talade om livet och tillsammans med pappa och syrran är det nog hon som känner mig bäst! 23 år av daglig kontakt i ett land där vi båda känner oss som marsmänniskor…hehe! Sedan hängde hon på när jag skulle ” kolla” det blev “köpa” lite nya kläder inför våren! Jag handlar ju allt hos Debora sedan 20 år tillbaka. Det kallar jag livskvalitet! Inte sitta i soffan med ett dött föremål med knappar framför sig och sedan kalla det shopping, nej det håller inte!

ceci gul vägg.jpg

VÅRGLAD

Snart har jag lyssnat klart på “Vem gråter vid din grav” av Robin Sharma.  Jag har lyssnat på 11 böcker på 6 veckor, det tycker jag är bra jobbat! 7 deckare och 4 böcker om personlig utveckling. Nu blev jag lite sugen på att bryta av med en riktigt bra roman, det kan vara en klassiker inte nödvändigtvis en “ny” bok! Kom gärna med tips!

Idag blir det PT, tandläkaren och kanske ett besök hos revisorn ( beror på om jag har tid ). Min gata här i Moltrasio kommer att vara stängd mellan 09.00 -15.00 så jag får väl ta ut A på lunch idag!

Ha en fin onsdag!

Con affetto Ceci

 

 

2 thoughts on “HÄNG MED TILL MINA HOODS!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.