JAG HAR PROVAT ALLT…..MEN INGET FUNGERAR!

BORT DU DUMMA HUVUDVÄRK, FÖR DU FINNS INTE!

ros och blingbling.jpg

LITE BLING BLING SITTER ALDRIG FEL

Godmorgon kära bloggvänner!
Tredje dagen men jordens värsta huvudvärk 🙁 . Den sitter bakom ögonen och det känns som huvudet skall sprängas i 1000 bitar. Jag har provat allt, Ipren, Panodil , yoga, gymet, sova , kaffe, coca-cola men inget hjälper. Problemet är ju att man har ett ständigt illamående också så att laga mat blir en utmaning!

Som tur r skall vi inte göra något särskilt i dag ( en vanlig söndag med andra ord ). Jag skulle vilja förbereda något blogginlägg då det är rätt stressande att sitta varje morgon och tänka ut vad jag skall skriva om! Jag är ju inne i en “upplysningens fas” men jag tänker att jag kan väl inte inte bombardera er med min personliga utveckling i varje inlägg 🙁 . Har nu börjat lyssna på Robin Sharmas bok; Vem gråter vid din grav!

ROSOR i blom.jpg

ROSENS HJÄRTA ( EN AV MUNKENS TEKNIKER)

Jag får så fina och positiva kommentarer emellanåt av er. Vissa av vänner och familj och andra av läsare jag aldrig träffat! Det skulle var så spännande att veta hur ni hittade min blogg! Berätta gärna! Det är nämligen det som är det svåraste för mig, att sprida bloggen. I början var jag ju så entusiastisk. Jag läste massor av  bloggar och kommenterade  för att lära mig allt om denna bloggvärd som var helt ny för mig! Idag läser jag väldigt få bloggar då det känns mest som samarbeten och reklam dominerar  dem och jag måste kunna inspireras av intressant läsning! Självklar kan man ju inspireras av samarbeten också men jag har inte upptäckt något ännu 🙁 . Även tips på bra bloggar välkomnas!

sko och väska.jpg

BRUNATE VÄSKA OCH SLINGBACK

Jag skall laga en italiensk kalvgryta ( spezzatino ) till lunch idag och jag skall försöka med hela mitt hjärta och själ plåta proceduren så jag  får ut ett recept här på bloggen någon gång! Det var ett tag sen sist….sorry! Nej mina vänner det blir inte mer än så här idag!

Hoppas att ni får en härlig söndag med nära och kära!

Con affetto Ceci

 

4 thoughts on “JAG HAR PROVAT ALLT…..MEN INGET FUNGERAR!

  1. Det verkar ju vara en klassisk spänningshuvudvärk. Har du prövat iskall dusch? Hade du varit här hade jag lagt några blockader med lokalbedövningsmedlet Xylocain på fyra olika punkter.

    1. Hej Zack och tack för din omtanke! Idag var väl inget deprimerande inlägg det har funnits mycket värre😱😱
      Kram från Comosjön
      C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.