HÄR ÄR MITT LIV!

FORTS. LIVSPUSSLET  

köksbord.jpg

MITT KÖKSBORD

Godmorgon kära bloggvänner!
Klockan är 07.00 denna lördagmorgon. Mr G har redan gått till jobbet efter att ha kommit hem kl 21.00 igår kväll! Så här ser mitt liv ut 🙁 ! För oss existerar inte fredagsmys som sedan följs av två dagar av fulla av trevliga familjeaktiviteter. Jag är som vanligt ensam hela lördagen med barnen….I början av vårt förhållande jobbade inte Mr lördagar, sedan började han jobba lördagar men kom hem till lunchen, nu har vi kommit till den punkten att han kommer hem runt 18.00-19.00 tiden! Jag förstår att ni tänker -Hur kan du acceptera detta? Svaret är mycket enkelt: man kan inte både ha kakan och äta den. Vill man ha två fina hus, resa, låta barnen ( 3 st ) gå på bra skolor och ha mycket aktiviteter, åka skidor, ha en bra sjukförsäkring, äta god och sund mat ( det är billigare att gå på Mc D än att äta nyttigt ), ha en PT …etc så måste ju någon dra hem slantarna!Vi pratar om Italien nu där ALLT kostar, från skolor, skolmaterial, tandvård, busskort till barnen,  lunch i skolan så det är lite mer komplicerat här nere!

kundvagn.jpg

FREDAGSHANDLINGEN

Jag talade om för Mr G nu när vi var i Stockholm att han är en mycket lyckligt lottad människa. Att han inte jobbat en dag i hela sitt liv, därför för honom är det inte jobb det är en passion så stor att han inte förstår det själv! Ibland så avundas jag honom den, jag borde inte, det vet jag men jag har många passioner i livet men ingen som jag följt hela vägen och utvecklat till min 🙁 .

Idag är en typisk dag när jag har mycket hemlängtan! Jag känner mig ensam och saknar min familj. Någon att prata med eller bara åka hem till på en fika. Ensamheten blir alltid mest påtaglig under helgen då de flesta av mina vänner har ” normala familjer” som umgås och hittar på trevliga saker!

vardagsrumbord.jpg

VARDAGSRUMMET

Igår storhandlade jag vilket jag brukar göra på fredagar. Skönt att inte behöva ge sig ut på lördagen och brottas med alla människor! Jag har köpt massor av god mat som skall lagas. Vill ni ha recept på bloggen? Jag köpte även en bukett med rosor och två buketter med tulpaner. Ni som läst munken som sålde sin Ferrari vet att blommorna spelar en stor och signifikativ roll i munkarnas liv!

När jag väckt S och sett till att hon satt sig att plugga drar jag till gymet en timma! Jag är så otroligt tacksam att jag har denna oas där jag kan få ut mina negativa känslor! Jag har tyvärr huvudvärk sedan igår ( tror spänningsvärk ) men det är ingen ursäkt för att inte gå till gymet! Ursäkter är det värsta jag vet!

Ha en underbar lördag!

Con affetto Ceci

4 thoughts on “HÄR ÄR MITT LIV!

 1. God morgon! Jag lämnar sällan kommentarer men din blogg är en av dem jag uppskattar mest och alltid ser fram emot att läsa. Gärna mer recept! Hela familjen uppskattade tonfiskpastan mycket, jag lagade den häromveckan. Vilken sorts tonfisk skulle du använda till den i Sverige? På bilden såg det ut som en glasburk som jag inte hittar här. Gillar också din pappas kommentarer, han är så rak och ärlig i sin kommunikation!

  1. Hej Maria! Och tack för din fina kommentar då positiv feedback alltid får mig att glömma hur tungt det kan kännas ibland att blogga❤️❤️ Pappa är min mentor ” in life”. Tonfisken jag använder är alltid inlagd i olivolja. Jag köper kvalitet och den är inte billig🙉. Vi kanske skall be Paolo Roberto att ta in lyxtonfisk i sitt sortiment 😊😊
   Kram från Comosjön
   C

 2. Önskar dig en mysig helg med eller utan traditionell familjesamvaro. Vet hur det är men var glad att din makes jobb är hans passion så att han trivs tänk om det var lika mkt jobb mer som ett tvång.

  Har du provat yin yoga ? Bra komplement till gym träning. Jag kör en app som heter vila dig i form kan rekommenderas.

  1. Hej Pia! Vilket bra tips, Yin Yoga! Skall genast ladda ner appen!
   Ha en fin lördag!
   Kram C 😘

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.