24 TIMMAR MED MR G!

IBLAND ÄR LIVET RIKTIGT HÄRLIGT 🙂 

lapo och flats.jpg

MIN FAVORIT “TOP MODEL”

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag drar jag och Mr G till Stockholm….yeahhh. Planet går 20.30 ikväll och vi flyger tillbaka redan i morgon. Hursomhelst är det några timmars kvalitetstid. Vi ses tyvärr väldigt lite. Kanske är det det som gör att vi efter 24 år fortfarande är tillsammans….. Vad kom först? Hönan eller ägget!

Mr G, stackarn, han måste lyssna på allt mitt babbel om personlig utveckling, spirituell och mental vägledning, antiinflammatorisk kost etc. Det känns dock som att han är den person med mest ” dynamiskt tänkesätt” , “growth mindset” som det kallas, av alla jag pratar med här nere i Italien. Detta gör mig lycklig 🙂 . Jag och syrran är inne i en ganska “djup” fas nu, där våra diskussioner just nu handlar om personlig utveckling och hur vi kan må bättre fysiskt och psykiskt.

flat på trappan.jpg

VACKRA FLATS FRÅN BRUNATE

Jag har precis börjat lyssna på “Munken som sålde sin Ferrari ( bättre sent än aldrig ) av Robin Sharma. Jag skall köpa boken till Mr G idag så han kan läsa den samtidigt. Kanske han får sig ett “wake up call” 🙂 . Man kan ju alltid hoppas!

Min tonåring tittade på mig i morse med avsky och sa- fy f..n vad du är tråkig! Du håller verkligen på att bli gammal! Härligt sätt att börja dagen på! Bara för jag inte orkar hålla på och skriva i massa WhatsApp grupper och dricka bubbel med hennes kompisars morsor! ÄLSKAR verkligen att vara tonårsmorsa……NOOOOT!

skor på fåtölj.jpg

RELAX

Nu på morgonen blir det ett pass med PT. Jag är så himla taggad. Jag kör tunga vikter och färre repetitioner. Det passar mig! Efter gymet måste jag handla lite mat, packa för att sedan åka till fabriken och välja ut skor vi skall ha med oss till Sthlm! Igår var jag  hos en vän  ( hon hjälper mig med hemsidan/bloggen) som har ett pyttelitet kontor här i byn. Jag blev så inspirerad att hitta ett litet krypin till mig själv då det inte fungerar särskilt bra för mig att jobba hemifrån. Det finns alldeles för mycket saker som distraherar mig här! Jag har slängt ut frågan om ett litet kontor till folk som har koll på läget här i Moltrasio! Nu håller vi tummarna!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

6 thoughts on “24 TIMMAR MED MR G!

 1. Väl skrivet. Ett liten liten lya till kontor med skrivbord, toalett samt besökssoffa (bäddbar) skulle passa moffe fint under några eventuella besöksdagar (jag gillar att bo för mig själv). Dusch behövs inte. Som farfar brukade skämta: är kroppen bara frisk så håller den sig ren själv. Egentligen ligger det något i det. Det finns bara några ställen på kroppen där man behöver göra sig ren varje dag; att hålla på att duscha morgon och kväll ger bara torr hud (sanning) samt vidare efter en svettig joggingtur eller ett hårt gympapass.
  Det är rätt i gymmet : tunga lyft och få repetitioner, det ger muskler och styrka det.

  1. Pappa, vi får väl se vad som dyker upp här i byn! Bra tips ang hygien….eller inte 🙂 .
   Kram C

 2. Hej Cissis Pappa
  Asså ni skulle skriva tillsammans – Eran inbördes kommunikation höjer bloggen.
  Vill ha en kategori
  Pappa svarar!

  1. Ja, det kanske skulle vara något! Risken är att han tar över “showen” totalt….hehe!
   Kram C

 3. Hoppas ni fick det bra i Stockholm som tyvärr inte bjuder på det bästa vädret men ni får ju i alla fall kvalitetstid.
  Har undrat varför du hela tiden identifierar dig som hemmafru för du verkar ju jobba en hel del som skoagent att sköta blogg Instagram fota vara på mässor osv är ett jobb.

  1. Hej Pia! Jo det gör jag för att hemmafru är fortfarande min primära syssla då hem och familj faller på mig till 100% . Och så lite för att retas också, då ordet i sig har en otroligt negativ klang i Sverige! Kram från Sthlm
   C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.