VAD HÄNDER I VECKAN?

INGEN RAST OCH INGEN RO

ceci på kalas.jpg

CECI PÅ FEST

Godmorgon kära bloggvänner!
Måndag morgon, ny vecka och nya möjligheter! Mr G är ju utomlands, sjömannen har seglat tillbaka till Gbg  och kvar hemma är de tre små gummorna. Fru G med nerverna på utsidan som vanligt, ballerinan som just nu befinner sig i livets värsta tonårsfas ( väldigt kul att få vara med….NOT ), och så har vi ju lilla A som sköter sig själv, gör sina läxor , städar sitt rum , äter det som serveras…ja, just nu behöver jag denna lilla människa mer än någonsin! Problemet är ju att hon också blir ju också tonåring snart, den dagen den sorgen 🙁 .

vårskor.jpgFESTSKOR FRÅN BRUNATE

Min vecka ser ut på ett ungefär så här:
Måndag: PT kl 09.00 efter ett uppehåll på 5 veckor, är lite nervös men vi får starta lugnt. Sedan tanka, handla, tandläkaren, sjukgymnast, försöka beta av 20 punkter på en “to do” lista jag skrev igår, köra till dansen, middag och GOD NATT!
Tisdag: Fortsätta beta av listan, hämta barn i skolan, lunch till barn med vänner, träffa en tjej som hjälper mig med den här bloggen/ hemsidan, den måste förbättras. Middag till barnen och deras vänner….Mr G kommer hem ( sent ).
Onsdag: PT kl 10.00 sedan hem och packa, åka till Sthlm med Mr G.
Torsdag: Kundbesök i Sthlm och sedan hem igen!
Fredag: Gymet, handla inför helgen, hämta barn, köra till till dansen.
Helgen: I DON´T KNOW!!!!!

dukning guldbröllop.jpg

DUKNINGEN FRÅN I FREDAGS

Alltså sorry för så urkassa bilder på bloggen idag! Ser ut som någon spillt gammalt te på dem! Nästa vecka kommer jag förhoppningsvis att ha lite mer tid och då vill jag ta massa fina bilder till bloggen och Instagram om vädret tillåter! Jag tycker faktisk att det här med foto är superkul! Jag tycker mer om att redigera bilden än att ta den! Nej, om man skulle ta och fixa till här hemma lite innan gymet! Detta är verkligen en utmaning för mig, att få ordning här i lägenheten. Mitt största problem är alla jackor, kappor, skor, kläder, tjocka tröjor etc som bara breder ut sig i varenda rum! Hur gör man? Antagligen ligger det ett ointresse i botten från min sida, annars hade det väl inte sett ut som ett bombnedslag här hemma varje dag! Vad tror ni?

Ha en underbar måndag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “VAD HÄNDER I VECKAN?

 1. Du är på rätt väg.
  En sak i taget
  Det viktigaste först
  Gör det enkelt
  Lev och låt leva
  //Z

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.