NÄR MAN NÅR VÄGSKÄLET……

……..OCH BÖRJAR VANDRA PÅ RÄTT STIG!

soluppgång.jpg

06.30 I MOLTRASIO

Godförmiddag kära bloggvänner!
Gick upp tidigt i morse och möttes av soluppgången ni ser på bilden ovan! Tacksamhet och lugn infann sig snabbt i själen! Jag tror jag är på rätt väg 🙂 . Det kommer att ta tid och jag vet ärligt talat inte vem som kommer ut på andra sidan men jag hoppas på en person som har mer respekt för sig själv, en människa som lever i nuet och som kan göra en sak i taget. Jag måste sluta jämföra mig med allt och alla, det är nog det mest destruktiva beteende som finns! Hej, här är jag. och så här vill jag leva mitt liv . Jag gör mina val som jag känner för det! Det finns inget rätt och fel så länge jag själv mår bra! Människor har en förmåga att tycka jefligt mycket om  hur alla andra lever! Är det inte bättre att fokusera på ens eget liv! Det skall alla fall jag börja med 🙂 .

Idag skall jag ligga i sängen fram tills i eftermiddag då A och jag skall på barnkalas. Jag skall inte göra ett smack förutom att kolla på Netflix och möjligen slänga fram något ätbart till tjejerna!

Ha en underbar söndag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “NÄR MAN NÅR VÄGSKÄLET……

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.