FREDAGSFUNDERINGAR OM LIVSPUSSELET

VÅRTECKEN

rosor.jpg

ROSOR PÅ KÖKSBORDET

Godmorgon kära bloggvänner!
Fredag morgon och vacker soluppgång över sjön! Jag vaknade kl 04.00 och kunde inte sova. Jag låg och försökte köra lite olika smarta mantran för att slappna av 🙁 . Jag kan väl säga att det gick sådär!

En sak kom jag iallafall kom till insikt med och det är jag kommer inte orka åka till Sverige över påsken! Vi kompenserar med att komma redan till midsommar istället! Jag har flera resor inplanerade i vår plus att S skall till Ryssland och dansa 5 dagar på påsklovet….sjömannen får helt enkelt ta och pallra sig hem till Italien istället! Både jag och Mr G behöver lite lugn och ro. Vi kan ju alltid åka ner till rivieran några dagar, det tar bara 2 timmar, men att vara vid Comosjön är inte fy skam det heller!
Vart skall ni fira påsk?

anna äter glass.jpg

A ÄTER GLASS ( NÄSTAN VARJE DAG 🙂 )

Jag tror att vi skall ta tag i övervåningen och flickornas rum då. Vi får se….sluta skynda! Men det skulle vara härligt att komma i ordning här hemma efter 20 år som vi bor i lägenheten!  Även vår lilla trädgård skulle behöva lite kärlek och omtanke!

Nu har jag börjat lyssna på ytterligare en otroligt intressant bok: Skärmhjärnan av Anders Hansen. Man blir mörkrädd! Jag är glad att jag tagit en liten paus från att glo ihjäl mig på instastories, det tar mer än det ger. Däremot kör jag hårt med mina egna konton men det är ju mest bilder.

vita tulpaner.jpg

TULPANER HOS TANDLÄKAREN

Nu på morgonen skall jag till skönhetssalongen och göra pedicure och sätta på typ “shellac” på fossingarna! Sedan måste jag ner till stan för att ordna med S visum inför Ryssland, hämta barn i skolan….jag det gamla vanliga helt enkelt. Jag känner mig lite lättare än igår men det kan ju bero på att den här nya antiinflammatoriska kosten har satt rejäl sprätt på magen 🙁 .

Ha nu en underbar fredag och  “AUGURI” som vi säger på italienska till alla världens kvinnor!

Con affetto Ceci

 

One thought on “FREDAGSFUNDERINGAR OM LIVSPUSSELET

  1. Så klokt av dig att inse fördelen med att stanna hemma till påsk. That´s one up. Stanna hemma och planera för kroppens och själens njutning i lugn, frid och ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.