JAG FÖSTÅR INTE!

LIVET SVART ELER VITT

svart vita slingback.jpg

BLACK AND WHITE

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag vill att ni som läser skall få en positiv upplevelse och inte tänka vilken jäkla surkärring hon är den där Fru G! Men jag är så känslomässig och eftersom den här bloggen har blivit mer en dagbok än ett “stärkande “av varumärke som var den initiala idéen så får ni ta mina humörsvängningar, energipå/avslag etc!

Vaknade fem i morse, huvudet kokade. Jag sa till mig själv- andas lugnt, du behöver inte göra allt idag som står på din “to do” lista. Som jag skrev igår så har inte de italienska kvinnorna “duktiga fick syndromet” i samma utsträckning som  vi svenskor men tyvärr så har jag med mig det från Sverige visar det sig! Jag fattar inte varför jag känner mig så otillräcklig här nere när jag är omringad av familj och vänner som enligt de själva har fullt upp men inte gör ett smack! Pratade med svärmor igår, hon har den effekten på mig tyvärr.

tulpaner.jpg

TA IN VÅREN

Tack och lov så har jag ett fantastiskt stöd av Mr G när det gäller hela min livssituation. Han har så rätt i när han säger att allt sitter i mitt eget huvud! Japp så är det! När jag skrivit färdigt detta inlägg så kommer jag att göra morgonyoga i 10 minuter! Det hjälper att kyla ner och lugna systemet! Jag känner att jag tjatar om samma saker hela tiden men problemet är att jag inte får bukt med eländet 🙁 .

svart vit plast.jpg

FASHION 2.0

Det som är positivt är att jag boostar min kropp med massa nyttigheter så den är glad i alla fall! Ja, just det! Jag kom faktiskt till insikt med en viktig sak igår som jag skrev ner på ett papper: JAG ÄR INGEN INFLUENCER, JAG ÄR EN SKOAGENT! Detta var viktigt för mig då jag den senaste tiden försökt att eftersträva detta fenomen ( influencer ) på sociala medier. Nej Ceci, det är inte du och all tid och energi du lägger ner ger inget resultat! Instagramkontona är jättefina och jag är stolt över dem! Jag älskar kreativiteten och responsen men det slutar där. Min huvudsakliga uppgift och där jag skall lägga min energi är att hitta nya kunder, sälja fantastiska skor och förhoppningsvis bygga långvariga, konstruktiva relationer! Idag skulle jag behöva en liten positiv kommentar om ni har lust! Det gör så otroligt mycket för motivationen här på bloggen!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

10 thoughts on “JAG FÖSTÅR INTE!

 1. Håller med Mr G allt är i ditt huvud men det gör det ju inte lättare precis, jag känner igen mig begär ofta rent för mycket av mig själv .Men jag tycker att du är på bra väg , du har gjort enorma steg frammåt alla i rätt rikning för att må bättre so go on💪👍❤ så kan jag kanske hänga efter sedan 🤣 sei una forza della natura😘

  1. Fina Pernilla! Ja du om någon vet vad jag snackar om! Hoppas vi ses snart❤️❤️❤️
   C

 2. Tycker det är fantastiskt kul att följa dig och få en inblick i skovärlden. Du kämpar och gör ett grymt bra jobb med att sköta hushåll jobb och köra barn hit och dit..

  Kram Kusin Mia

 3. Gå din egen väg och inte i någonannans fotspår. Du har en superblogg och kan verkligen göra fina foton det kommer du långt med.
  Frågan är sen varför i himmelens namn skulle man vilja vara en stor influenser?
  Det kommer in obehagliga kommentarer, puckon som följer o tränger in i ert liv och tänk om du skulle råka ut för ett riktigt TROLL.
  Näe tusan,
  jag tror på dig och att du ska göra det du gillar då håller du nivån här på bloggen uppe.
  Men det behövs lite harmoni också för att sprida trustworth-ighet .
  Stor KRAM och dra ner ribban så ökar du nog nivån automatiskt.
  Vi vill se dig njuta och vara lugn.Stress är bara jobbigt även för oss, det har vi nog med.

  1. Hej fina vän! Kloka ord❤️❤️ du har rätt, jag behöver bara vara mig själv! Det räcker😊 Kram C

 4. Du är ett solens barn, en kämpande lejoninna. Du kan visa klorna om du vill men i vissa situationer när du skulle vilja ryta till går inte detta av praktiska skäl, you know what I mean, utan du måste svälja förtreten. Detta leder till frustration men botemedlet heter förståelse och och förlåtelse, de två sista entiteterna är balsam för själen när man väl lärt sig konsten. Fysisk träning är du bra på. Yogakonsten behöver du utveckla tillsammans med bönen. Tänk dig att sitta på en yogamatta på din underbara terrass en solig dag, i lotusställning, och gå in i dig själv i en lugnande reningsprocess. Ta på hörlurar och ladda ner lugnande ljud, vågskalp eller yogamusik. Det finns en gammal känd psykolog som heter Lars Erik Unestål, hans affirmationer finns kanske finns på Youtube.
  Till sist tycker jag att du skall skaffa dig en hund (jag menar det verkligen), en labradoodle. DIN hund först och familjens sedan. En hund, en ledare. Det skulle göra både dig gott och även för Sofia och Anna. Jag är helt övertygad om det.Du har ju de perfekta förutsättningar, fin trädgård och fina omgivningar för promenader. Ni bor ju inte i ett 12-våningshus i centrala Milano. Dessutom fina långa sköna söndagspromenader med mr G.
  Carpe Diem con brio e con fiducia./Love Pappa.

 5. Håller helt med Tinna,läser bloggen och gillar när du skriver om vardagslivet.En blogg utan dålig ton och elaka kommentarer.Visst ska du fokusera på ditt jobb och få känna dig som en proffsagent i skor.Vardagslivet med jättesemlor och tankar på att ställa upp i idol lättar upp stunder av allvar.Stressa iväg i tanken gör vi nog alla särskilt på morgonkvisten där varje minut av dagen planeras.Tycker du är grymt modig och tuff som sätter dig i bilen och drar runt halva Europa.I framtiden kanske det kommer något samarbete som ger bloggen lite inkomst.Men hund…nja.

  1. Hej Inger! Tack för fin kommentar! Här blir det tyvärr ingen hund ( till tjejernas förtvivlan) 🙉🙈. Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.