TILLBAKA TILL VARDAGSLIVET VID COMOSJÖN.

LJUSETS MAGI

fruktskål.jpg

MITT KÖKSBORD JUST NU

Godmorgon kära bloggvänner!
Nu har alla familjemedlemmar lämnat boet och kvar finns bara Fru G som skall planera sin dag! Hur vill jag att den här dagen skall bli då? Jag vill att den skall vara LUGN….
Ingen jagar mig, det är bara mitt eget flås jag känner i nackhåret. Vem tackar mig för att jag vrider ur mig själv som en sliten disktrasa. NOBODY! Det är verkligen skönt att vara tillbaka i Italien då ” duktiga flick syndromet” inte har fått sitt fäste här nere på samma sätt som i Sverige. Det är helt ok att inte vara perfekt på alla plan! Detta är såååå befriande 🙂 .

skor och pasta

SKOR VID SJÖN

Nu på morgonen har jag en del ärenden som måste betas av och sedan drar jag till gymet för en mjukstart! Lunch hos bästa vännen G så jag behöver inte tänka på matlagning fram tills i kväll. Då blir det minestrone.

Våren är på gång här nere i södra Europa. Det ger mig sådan energi. Ljus och värme mår vi människor bra av. Igår var jag på “supermercaton” och handlade antiinflammatorisk mat för höga summor 🙂 . Det kommer bli bra det här! För oss är det ingen större förändring då vår kost redan består av mycket frukt och grönt. Mitt nya motto : MADE BY NATURE, NOT BY MAN ( från boken Hälsorevolutionen) . Enkelt att följa. Laga mat från scratch och strunta i halv och helfabrikat! Ingen fanatism såklart men kanske lite mer planering bara.

färgade sandaler

BRUNATE SANDALER I STARKA FÄRGER

Jag är så glad att jag har februarimånad som ett ” wake up call” varje år. Tacksamheten att bo i Italien och vid Comosjön. Att större tiden av året faktiskt ha fasta rutiner som enligt mig får oss att må väldigt bra. Jag har sovit som en stock i två nätter, ingen hjärtklappning eller tryck över bröstet och detta tror jag beror på att jag inte vill bort till en grönare gräsmatta ( finns det gräsmattor på Östermalm…hehe ). Jag är i nuet och nu måste jag försöka stanna här ett tag!

Ha en fin onsdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.