KOMMER JAG ATT KUNNA SÄGA NEJ?

JAG GÅR IN I EN NY FAS

hem till Moltrasio.jpg

HOME SWEET HOME

Godmorgon mina fina bloggvänner!
Nu är jag äntligen tillbaka i mitt älskade Moltrasio. Det har varit en av mina tuffaste men också mest lärorika månader i mitt liv! Vad det gäller jobbet har jag utvecklats, sålt skor ( tur det 🙂 ) men framförallt har jag med mig ofantligt mycket information hem som jag måste sätta på print i veckan.

Det som ändå varit det mest fantastiska med den här resan har varit att jag har lärt känna den nygamla Ceci igen. Så mycket tid som jag spenderat ensam med mina tankar har givit mig möjlighet till inre reflektion. Framförallt den sista boken som jag lyssnat på; Hälsorevolutionen, har fått mig att fundera!

ceci är glad.jpg

GLADA CECI

Min största utmaning är att kunna säga nej till vänner, familj etc när jag känner att det inte fungerar för mig! Jag måste börja tänka på mig själv och framförallt varva ner mitt tempo! När jag satt i bilen och gjorde en checklista med mig själv om vad som måste sållas bort från mina sysslor, trodde jag bloggen skulle dyka upp men istället kände jag att bloggen är något som jag vill prioritera. Bloggen ger mig inga inkomster, personligen tycker jag det är urtrist med bloggar som bara lägger upp massa samarbeten och reklam! Vad tycker ni? Bloggen har blivit en vän och ni som läser känns nära. Jag tycker att det känns bra för jag tror att ni som läser är positiva och vänliga medmänniskor. Jag får den känslan 🙂 .

båt med boots

SKOR, COMOSJÖN OCH LIVET

Det som jag saknat mest är den fysiska närheten till Mr G och barnen. Jag är otroligt beroende av värme! Det var underbart att komma hem och familjen var så glada att ha mig tillbaka ( inte bara för min matlagning…hehe ). Jag känner mig så lugn inombords idag, jag kan inte sätta fingret på vad det är. Det enda jobbiga med att komma tillbaka är att olivträden pollinerar och jag är allergisk mot dem. Antihistamin “a gogo” ( italienskt uttryck ) så blir det nog bra! Nu skall jag iväg till supermarket och handla massor av frukt och grönt, det har jag saknat!

Ha en fin tisdag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “KOMMER JAG ATT KUNNA SÄGA NEJ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.